Τζιωνής: «Η Ομόνοια είναι ζωντανή λόγω του Δώρου Σεραφείμ»

Να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι κοντά στους διεκδικητές του τίτλου είναι ο στόχος της Ομόνοιας στο νέο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Αντώνη Τζιωνή.
 
Ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της PrimeTel πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ερμή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Αντώνη Γιωργαλλίδη στην ΑΕΚ, ενώ άφησε ανοικτό το παράθυρο ενίσχυσης μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
 
Πρεμιέρα με άδειες κερκίδες: «Οι άδειες κερκίδες μόνο θλίψη προκαλούν στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με άδειες κερκίδες. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και σας διαβεβαιώνω πως θα κάνουμε ότι περνά απ' το χέρι μας για να μην επαναληφθεί. Είναι κρίμα και ντροπή για το ποδόσφαιρο. Όσο για την ώρα έναρξης του αγώνα, είναι γεγονός πως είναι μια περίεργη ώρα, μέσα του Αυγούστου στην Κύπρο στις 17:00 οι παίκτες να πρέπει να κάνουν προθέρμανση. Εύχομαι η αναγκαιότητα που οδήγησε την Ομοσπονδία να ορίσει τέτοια ώρα να εκλείψει».
 
Για τη σχέση με τον κόσμο: «Πάντα το λέμε ότι χωράνε διαμάχες στην οικογένεια της Ομόνοιας. Η Ομόνοια ανήκει στον λαό της σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι γίνεται μια νέα αρχή και αυτό καταγράφεται στα θετικά».
 
Για τα οικονομικά του σωματείου: «Από την προηγούμενη διοίκηση είχε τεθεί ένας χρονικός ορίζοντας τριών χρόνων στον οποίο θα ξεπερνούσαμε το μεγάλο οικονομικό βάρος που είχε συσσωρευτεί. Βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο και είμαι σε θέση να πω ότι μετά και από αυτή την χρονιά η οικονομική πίεση θα χαλαρώσει.
 
Θα ξοφληθούν οι μεσοπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις που είχε το σωματείο και δεν ήταν λίγες. Μετά θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε προϋπολογισμούς για το αγωνιστικό κομμάτι. Οφείλω να πω με την ευκαιρία που μου έχω ότι η Ομόνοια είναι εδώ ζωντανή και αγωνίζεται χάρη στο προηγούμενο συμβούλιο και κυρίως τον πρώην πρόεδρο και καλό φίλο, Δώρο Σεραφείμ. Όλοι ήμασταν κοντά του, όμως η παρουσία του ήταν καταλυτική».
 
Για τον θα γίνουν νέες προσθήκες: «Είναι ανάμεσά μας εδώ ο Ντάριο Κράσιτς και η διαδικασία ενίσχυσης θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφική περιόδου».
 
Αν είναι η τελευταία παρουσία του Αντώνη Γιωργαλλίδη: «Ο Αντώνης είναι εδώ μαζί μας για τελευταία φορά και επί της ευκαιρίας να του ευχηθώ κάθε καλό γιατί είναι ένα σπάνιο παιδί και ένας σπουδαίος άνθρωπος».