Λύγισε ο μικρός ήρωας όταν ξανά έσμιξε με τους γονείς του

Ευχάριστα -μέσα στη θλίψη του πολέμου που μαστίζει τη χώρα του- είναι τα νέα για τον μικρούλη που κατάφερε να βγει ζωντανός με ελαφρά τραύματα, από τα χαλάσματα του σπιτιού του, στο Αλέπο της Συρίας, μετά από ένα νυχτερινό σφυροκόπημα αεροπορικών επιδρομών.
 
 
Ο 5χρονος Σύρος έγινε σύμβολο της φρικαλεότητας του πολέμου που έχει ρημάξει τη χώρα, όταν η φωτογραφία του παιδιού και ένα σύντομο βίντεο, όπου τον δείχνει να τοποθετείται στο κάθισμα ενός ασθενοφόρου σκονισμένος και καταματωμένος, έκανε το γύρο του κόσμου.
 


Τελικά ο μικρός Όμραν βρήκε τους γονείς του στο νοσοκομείο της πόλης όπου και μεταφέρθηκαν μετά τον τραυματισμό τους από τις αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα για αρκετές ώρες το παιδί να χωρίσει από την οικογένειά του.


Όπως δήλωσε εξάλλου μια απο τις νοσοκόμες που περιποιήθηκαν τα τραύματά του, ο 5χρονος δεν έχυσε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ούτε ένα δάκρυ, ήταν συγχυσμένος και το μόνο που ζητούσε ήταν την μαμά και τον μπαμπά του. Όταν τελικά ξανά βρέθηκαν στην αίθουσα του νοσοκομείου ο μικρούλης δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

 

Dailymail.com
 

Δειτε Επισης

Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από τα φτερά στη Μαγιόρκα-«Λάθος συναγερμός»
Στα 27 τα αγνοούμενα κορίτσια στο Τέξας-Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων
Άνοιξε ο Σηκουάνας για δημόσιο κολύμπι για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα (pics)
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε πτήση στη Μαγιόρκα, πήρε φωτιά το αεροσκάφος-Στους 18 οι τραυματίες
Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση στο Τέξας
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Απόπειρα εμπρησμού σε συναγωγή στη Μελβούρνη-Αναζητείται ένας ύποπτος
Φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Στους 24 οι νεκροί, αγωνία για κορίτσια που ήταν σε κατασκήνωση και αγνοούνται