Ελπίδα για θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις εξέφρασε ο Σιντίκ

Την ελπίδα ότι οι δύο πλευρές στις διαπραγματεύσεις για συνολική λύση του Κυπριακού θα συνεχίσουν τις συνομιλίες μέσα σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης των κύριων θεμάτων, εξέφρασε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Αλίμ Σιντίκ.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σιντίκ είπε ότι “οι προετοιμασίες των δύο πλευρών για την επόμενη φάση των συνομιλιών είναι συνεχείς”.
 
Ευελπιστώ, είπε, ότι “οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις συνομιλίες μέσα σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα ενώ συζητούν τα κύρια θέματα των διαπραγματεύσεων”.
 
Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα, πρόσθεσε ο κ. Σιντίκ και η πρώτη συνάντηση των ηγετών είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί της Τρίτης, 23 Αυγούστου.
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια πρόταση του ΑΚΕΛ για δημοσίευση στοιχείων χορηγιών ΟΠΑΠ
Μήνυμα Αννίτας για ισχυρό ΔΗΣΥ με καρφιά σε ΕΛΑΜ και αναφορά σε Φειδία-«Αποφυγή λαϊκισμού για φθηνούς πολιτικούς πόντους»
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νομοσχέδια για εναρμόνιση με τον κανονισμό ΕΕ για ψηφιακές υπηρεσίες
Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Αμερική συναντήθηκε με το ΚΝΚ στα κατεχόμενα
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Παρέμβαση Χατζηγιάννη για Γάζα και Ιράν στην Ολομέλεια ΚΣ ΟΑΣΕ
Τατάρ στον Πρωθυπουργό του Αζερμπαϊτζάν: Η «τδβκ» είναι η τιμή και η σημαία του τουρκικού κόσμου
Νομοθετική ρύθμιση για εγγραφή εταιρειών συμφερόντων τρίτων χωρών αναζητά η Βουλή
Ενημέρωσε τους αρχηγούς κομμάτων για τα νομοσχέδια για φορολογική μεταρρύθμιση ο Κεραυνός