Πλήρης οδηγός των Ολυμπιακών Αγώνων (14η μέρα)

Προς το τέλος τους οδεύουν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες οι οποίοι ολοκληρώνονται την Κυριακή (21/8). Βρείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα, ανά ημέρα.
Ημέρα της γυναίκας η Παρασκευή (19/8) στο Ρίο καθώς θα κριθούν τα χρυσά των γυναικών σε ποδόσφαιρο, χόκεϊ, πόλο, μοντέρνο πένταθλο και 20χλμ βάδην.

* Όλες οι ώρες είναι σε Ώρα Κύπρου
19/8/2016 (14η Ημέρα)
Χρυσά Μετάλλια – 22
Στίβος (άνδρες: 50χλμ βάδην, Σφαίρα, 4Χ100μ / γυναίκες: 20χλμ βάδην, Επι Κοντώ, 5.000μ, 4Χ100μ), Μπάντμιντον (μονό ανδρών), Πυγμαχία (γυναίκες 57-60kg), ΒΜΧ (άνδρες / γυναίκες), Ιππασία (υπερπήδηση εμποδίων), Ποδόσφαιρο (γυναίκες), Χόκεϊ επί Χόρτου (γυναίκες), Μοντέρνο Πένταθλο (γυναικών), Συγχρονισμένη Κολύμβηση (ομαδικό), Τάεκβοντο (άνδρες 80kg, γυναίκες 67kg), Πόλο (γυναικών), Πάλη (ελευθέρα ανδρών 57kg, 74kg)
 

Η Κύπρος
Οι Κύπριοι αθλητές έχουν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα
Ακόμη μετάλλιο διεκδικεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, την Παρασκευή (18/8). Η Κατερίνα Στεφανίδη ρίχνεται στη μάχη του τελικού στο επί κοντώ, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να φιλοδοξεί να επαναλάβει το προ μηνός κατόρθωμά στο Άμστερνταμ και να κατακτήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Παράλληλα, όμως, τον δικό τους αγώνα για διάκριση θα δώσει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (50χλ. βάδην), όπως επίσης οι Παναγιώτα Τσινοπούλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χλ. βάδην), ενώ νωρίς το απόγευμα η Βαρβάρα Φίλιου θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στο σύνθετο ατομικό της ρυθμικής γυμναστικής.

Highlights
- Το ένατο Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (έχει και ένα αργυρό) και το τρίτο του στους Αγώνες, διεκδικεί ο  Usain Bolt στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.

- Στον τελικό του Χόκεϊ επί Χόρτου γυναικών θα αναμετρηθεί η κάτοχος του Χρυσού, Ολλανδία, με τη Μεγάλη Βρετανία, που είναι αήττητη στη διοργάνωση.

- Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός στην 4Χ100μ των γυναικών, όπου οι ΗΠΑ, οι οποίες είχαν μια δεύτερη ευκαιρία να μπουν στον τελικό, θα αναμετρηθούν με την Τζαμάικα.

πηγές: ΒΒC, Ηρόδοτος Μιλτιάδους / Απεσταλμένος ΕΑΚ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sport24.gr