Η μετατόπιση του νερού στην υδροφόρα η πιθανότερη αιτία του θανατηφόρου

Μετά από σύγκρουση του γεωργικού ελκυστήρα με το μονοκάμπινο του άτυχου 75χρονου που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα, προφανώς λόγω μετατόπισης του νερού που υπήρχε στην υδροφόρα που έσυρε το τρακτέρ, καταπλάκωσε το αυτοκίνητο του 75χρονου Νίκου Θεοδώρου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του και τελικά να χάσει τη ζωή του.
 


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η σύγκρουση έγινε γύρω στις 08:15 της Τρίτης στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Ακάκι.

 
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 30χρονος οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα που έσυρε υδροφόρα και, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η υδροφόρα κτύπησε αρχικά στο αυτοκίνητο του άτυχου 75χρονου που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα και στη συνέχεια, προφανώς λόγω μετατόπισης του νερού που υπήρχε στην υδροφόρα, καταπλάκωσε το αυτοκίνητο του Θεοδώρου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

 
Ο άτυχος 75χρονος απεγκλωβίστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατό του.
 
Ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Κατά τη διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος εργαζόταν παράνομα σε φάρμα 56χρονου Κύπριου στην επαρχία Λευκωσίας.

 
Τόσο ο 30χρονος όσο και ο Κύπριος εργοδότης του, στο όνομα του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο γεωργικός ελκυστήρας, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το βυτίο ήταν μεταλλικό, χωρητικότητας τεσσάρων τόνων.
 

ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα
Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ