Φοβούνται το «καμίνι» του ΓΣΠ οι Δανοί (δηλώσεις)

Εδώ και μια βδομάδα, πριν ακόμα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Κοπεγχάγης-ΑΠΟΕΛ στο «Τέλια-Πάρκεν», ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στόλε Σολμπάκεν, κάνει συνεχώς αναφορές στο παιχνίδι του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.
 
Ο τεχνικός των Δανών βίωσε το 2009 την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και τη δυναμική που αποκτούν οι «γαλαζοκίτρινοι» στη Λευκωσία και θέλει να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του.
 
«Δεν χρειάζεται να κερδίσουμε 8-0, και το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης συνάντησης των δύο ομάδων.
 
«Πρέπει να ετοιμαστούμε ψυχολογικά για 180’ και να θυμόμαστε ότι ο επαναληπτικός στην Κύπρο δεν είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο», πρόσθεσε και εμμέσως φανέρωσε ότι ξέρει πως στη Λευκωσία η Κοπεγχάγη θα περάσει δύσκολα.
 
Από την πλευρά του ο Ράσμους Φαλκ μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του έχρισε την Κοπεγχάγη φαβορί, όμως έδειξε να γνωρίζει τις δυσκολίες του επαναληπτικού: ««Θα μας ασκήσουν μεγάλη πίεση εκεί κάτω (στο ΓΣΠ). Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι αυτό αλλά θεωρώ πως είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε».
 
Ο σκόρερ του τέρματος της Κοπεγχάγης και κορυφαίος της αναμέτρησης, Άντρια Πάβλοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοσή του, όχι όμως και για το απότελεσμα εκφράζοντας την άποψη πως η Κοπεγχάγη θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
 
«Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά είναι εντάξει. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι άλλο γκολ αλλά το ότι δεν σκόραραν είναι σημαντικό για τον επαναληπτικό. Ημασταν καλύτερη ομάδα και παίξαμε καλά. Ίσως στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου να πέσαμε λίγο και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Με ένα καλό πλάνο και σωστή στρατηγική μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στη Κύπρο».