Πουλήθηκε σε Έλληνα η έπαυλη του Playboy

Το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης της έπαυλης του Playboy, που για πολλούς αποτέλεσε σύμβολο μιας εποχής. Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του Playboy, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, περνάει στον Ντάρεν Μητρόπουλο, γιο του ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχου Σ. Ντιν Μητρόπουλου.
 
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Μητρόπουλος θα επιτρέψει στον 90χρονο Χιου Χέφνερ να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του, λαμβάνοντας ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο από το Playboy.
 
Ο Μητρόπουλος πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια για την έπαυλη, η αξία της οποίας υπολογιζόταν κάποτε 200 εκατ. δολάρια. Σημειώνεται πως το σπίτι του ίδιου βρίσκεται κοντά στην έπαυλη του Χέφνερ, και κάποτε μάλιστα αποτελούσαν τμήματα του ίδιου ακινήτου, το 1922. Ο Χέφνερ είχε αγοράσει την έπαυλη το 1971 για 1,05 εκατ. δολάρια.
 
Η έπαυλη, με 22 δωμάτια, συντριβάνια, κελάρι για κρασιά, πισίνα και πολλά άλλα, θεωρούνταν κάποτε παγκόσμιο σύμβολο των σεξουαλικών οργίων και της ηδονής, όπου διάσημοι συναντούσαν μοντέλα του Playboy (τα γνωστά «κουνελάκια»).
 
Ωστόσο, όσο περνούσαν τα χρόνια, ο Χέφνερ μεγάλωνε και το Playboy παρήκμαζε, σε μεγάλο βαθμό λόγω της ανόδου του Ίντερνετ, όπως συνέβη και στο μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού Τύπου- μάλιστα τον Μάρτιο ανακοινώθηκε «διαζύγιο» με το (πλήρως) γυμνό από τις σελίδες του.
 
ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr
 

Δειτε Επισης

Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»
BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει selfie και προκάλεσε ζημιές σε πίνακα 300 ετών
Εγκεφαλικά νεκρή για αρκετούς μήνες, γέννησε αγόρι πριν τη βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη τέσσερις μέρες μετά
Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς