Συγκλονισμένος ο γιός του καπετάνιου που πέθανε στην Αίγινα

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιου και του αδελφού του καπετάνιου που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα, όταν ένα ταχύπλοο, εμβόλισε το τουριστικό σκάφος που οδηγούσε ο 58χρονος
«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, πολλά χρόνια ναυτικός. Για ένα μεροκάματο πήγαινε ο άνθρωπος και πέρασε ο άλλος και τους πήρε όλους μαζί. Έκλεισε πόσα σπίτια», αναφέρει ο γιος του άτυχου καπετάνιου. «Όποιος έχει λεφτά και πάει και παίρνει ένα σκάφος πάει και σκοτώνει όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται έτσι» ανέφερε ο γιος του καπετάνιου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Ευτυχώς δεν ήταν και ο αδελφός μου μέσα. Τελευταία στιγμή πήγε να κάνει κάποια δουλειά, διαφορετικά θα ήταν μέσα στο σκάφος κι αυτός», προσέθεσε.
Από την πλευρά του ο αδελφός του 58χρονου, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε: «Ήταν ο αδελφός μου μέσα στη λάντζα. Δική του ήταν η λάντζα κι έπεσε ένα ταχύπλοο πάνω και τον βούλιαξε σε δευτερόλεπτα και τον σκότωσε».

Πώς έγινε η τραγωδία

Περίπου στη 1 το μεσημέρι ένα ταχύπλοο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα τουριστικό σκάφος που μετέφερε τουρίστες από την Πέρδικα στο νησάκι της Μονής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών οι 21 (συνολικά) επιβάτες του μικρού τουριστικού έπεσαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποιος ήταν ο κυβερνήτης. Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.

Εκτός των πέντε τραυματιών που μεταφέρονται Αθήνα, όλοι οι επιβαίνοντες στο τουριστικό σκάφος μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Οι περισσότεροι έχουν μικροτραυματισμούς, ενώ όλοι βρίσκονται σε κατάσταση πολύ ισχυρού σοκ.

Πηγή:  The Toc 

Δειτε Επισης

Άλεξ Σταυρίδης: «Έχω μια τεράστια ουλή στο στήθος, σημάδια στην κοιλιά από τα καλώδια που μου έβαλαν»
Η εξομολόγηση της Σοφίας Φυρού για τη διπλή μαστεκτομή: «Έμεινα για δυο μήνες χωρίς στήθος, ήταν βαρύ»
Ατύχημα για την Jennifer Lopez – Εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι και σκισμένη μύτη
Λένα Μαντά: «Υπήρξα φρικτή μητέρα. Αισθανόμουν πάντα περιττή και στη ζωή των γονιών μου, ένιωθα εμπόδιο»
Η δημόσια έκκληση του Θέμη Ανδρεάδη για αίμα: «Παίδες γρηγορείτε! Χρειάζομαι αίμα. Μπαίνω χειρουργείο»
H Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε τον λόγο που δεν λέει δημόσια το όνομα του ανθρώπου που την κακοποίησε
H Halle Bailey κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία: «Φοβάμαι για τη ζωή μου»
Σοκ στη δίκη του Diddy με το αμοντάριστο βίντεο του ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του, Cassie
Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους! Οι πρώτες δηλώσεις της νύφης
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης της ταινίας «Κράμερ εναντίον Κράμερ»