Τα… σπρωξίματα στο δρόμο πίσω από το φονικό στην Αγία Νάπα – Όλο το χρονικό (pics)

Το πάζλ του άγριου φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην «καρδιά» της Αγίας Νάπας επιχειρεί να στήσει η αστυνομία η οποία συνεχίζει να ψάχνει τα ίχνη των δυο δραστών που μαχαίρωσαν και σκότωσαν 22χρονο Βρετανό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα και ο 22χρονος φίλος του ενώ περπατούσαν στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας γύρω στις 3 το ξημερώματα, σπρώχθηκαν με άλλους νεαρούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη λογομαχία μεταξύ τους, χωρίς λόγο.

Ακολούθως οι δυο έφυγαν από την σκηνή και επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα κρατώντας μαχαίρια προκειμένου να «λύσουν» τις διαφορές τους.

Οι δυο επιτέθηκαν στα θύματα τραυματίζοντας τον 22χρονο με μια θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό ενώ ο δεύτερος νεαρός τραυματίστηκε με 4 μαχαιριές  στην πλάτη.

Στη συνέχεια οι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή ενώ οι δυο νεαροί σωριάστηκαν στο έδαφος. Ο θάνατος του 22χρονου ήταν ακαριαίος ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε αλλά η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Σε κατάθεση που έδωσε ο 22χρονος τραυματίας, ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν τους δυο άγνωστους, δεν είχαν οποιαδήποτε «μπλεξίματα» μαζί τους και δεν είχε προηγηθεί οποιοσδήποτε καβγάς σε μπυραρία. Ο νεαρός υποστήριξε ότι αφορμή για να «επανέλθουν» με μαχαίρια ήταν ότι είχαν διαπληκτιστεί με αφορμή κάποια σπρωξίματα στο δρόμο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ενώ στο μικροσκόπιο τους έχουν θέσει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες και να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι ύποπτοι είναι νεαρής ηλικίας και ο πρώτος περιγράφεται ως κοντός, παχουλός και ψιλοκουρεμένος και φορούσε Τζην παντελόνι και άσπρο πουκάμισο, ενώ ο δεύτερος ως κοντός, με κοντά μαύρα μαλλιά και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Δειτε Επισης

Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα
Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους