Φωτογραφίες του κρατούμενου που ξυλοφόρτωσαν στις φυλακές – Οι φόβοι της οικογένειας

Φόβους για τη ζωή του 25χρονου υπόδικου που «πιάστηκε» από την αστυνομία στην Ανθούπολη για υπόθεση ναρκωτικών εκφράζει η οικογένεια του μετά και το επεισόδιο στις Κεντρικές φυλακές όπου συγκρατούμενοι του, με τους οποίους έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς», τον ξυλοφόρτωσαν πριν από περίπου δυο εβδομάδες.  

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ κατά τη διάρκεια της παραμονής του 25χρονου στο νοσοκομείο «μιλούν» από μόνες τους καθώς όπως βλέπεται ο νεαρός φέρει τραύματα και μώλωπες σε όλο του το σώμα καθώς και στο πρόσωπο.

Μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ συγγενικό του πρόσωπο μας ανέφερε ότι συγκρατούμενοι του επιχείρησαν να τον κρεμάσουν με σεντόνι, αντέδρασε και για αυτό στη συνέχεια ξυλοφορτώθηκε άγρια ενώ γλίτωσε από τα χέρια τους την υστάτη και χάρη στην άμεση επέμβαση μελών του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Μετά το επεισόδιο λήφθηκαν μέτρα για την προστασία του νεαρού με την οικογένεια όμως να εκφράζει φόβους για τη ζωή του καθώς όπως μας αναφέρθηκε από το συγγενικό του πρόσωπο ο 25χρονος «έχει εχθρούς μέσα στις φυλακές και μπορεί να του κάνουν οτιδήποτε».

«Δεν μας λέει πολλά γιατί φοβάται. Δεν λέμε ότι αδίκως βρίσκεται στις φυλακές. Να τιμωρηθεί για ότι έκανε.   Ζητάμε όμως από τη διεύθυνση να τον προστατεύσει. Ξέρουμε ότι έλαβε μέτρα μετά το περιστατικό για την ασφάλεια του. Απλά ζητάμε να δώσει προσοχή γιατί υπό το φόβο να μην του κάνουν κακό δεν θα μιλήσει και δεν θα πει τίποτα σε κανένα».

«Φοβόμαστε για τη ζωή του και προσπαθούμε να μάθουμε αν δέχεται απειλές. Μας είπαν ότι τον βασανίζουν άλλοι κατάδικοι, τον ρωτήσαμε και φοβάται να μας μιλήσει. Ναι έκανε λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι εκεί μέσα για να σωφρονιστεί. Δεν θέλουμε να σκοτωθεί όμως. Ανησυχούμε πολύ για αυτό ζητάμε να τον προστατεύσουν», καταλήγει συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου. 

Υπενθυμίζεται ότι για τον ξυλοδαρμό του 25χρονου διατάχθηκε έρευνα

Δειτε Επισης

Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της
Βροχές σε ανατολικά και βόρεια, στο «μενού» του καιρού σήμερα
Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους