Στις 24 Αυγούστου η επιβολή ποινής στον 35χρονο που μαχαίρωσε τρεις στη Λάρνακα

Αναβλήθηκε για τις 24 Αυγούστου η προγραμματισμένη για σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής σε 35χρονο από την Ορόκλινη, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες μαχαιροφορίας, τραυματισμού, κακόβουλης ζημιάς και εμπρησμού.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 26 Ιουλίου 2016 στη Λάρνακα και την Ορόκλινη.
 
Ο ύποπτος στην προηγούμενη δικάσιμο, δηλαδή στις 3 Αυγούστου, παραδέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Μέχρι τις 24 Αυγούστου ο 35χρονος θα κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές.
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι υπήρχαν τραυματισμένα πρόσωπα σε μουσικοχορευτικό κέντρο στη Λάρνακα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου θαμώνες του υποστατικού ανέφεραν ότι ο ύποπτος, ύστερα από λογομαχία, ανέσυρε μαχαίρι και προκάλεσε θλαστικά τραύματα σε τρεις άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου, αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών, απολύθηκαν.
 
Η Αστυνομία εντόπισε εντός του υποστατικού το μαχαίρι, που σύμφωνα με μαρτυρία χρησιμοποίησε ο ύποπτος, και το παρέλαβε ως τεκμήριο. Πρόκειται για ανοιγόμενο μαχαίρι με μυτερή άκρη, με μήκος λεπίδας εννιά εκατοστών.
 
Στο μεταξύ, γύρω στις 03:40 επίσης στις 26 Ιουλίου εξερράγη πυρκαγιά σε μπυραρία, που βρίσκεται στην Ορόκλινη, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και από εξετάσεις διαπιστώθηκε εκ πρώτης όψεως ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο μπροστινό μέρος της μπυραρίας.
 
Αυτόπτης μάρτυρας είδε ένα κίτρινο βαν να εγκαταλείπει τη σκηνή και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ότι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο ύποπτος της προηγούμενης υπόθεσης.
 
Γύρω στις 03:50 τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ο 35χρονος ύποπτος επέστρεψε στο μουσικοχορευτικό κέντρο στη Λάρνακα, όπου “εσκεμμένα και παράνομα προσέκρουσε” με το κίτρινο βαν αυτοκίνητο που οδηγούσε στη βιτρίνα του υποστατικού.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν ακινητοποιημένο το βαν αυτοκίνητο στο σημείο όπου προσέκρουσε πάνω στο πεζοδρόμιο.
 
Μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του στη βιτρίνα του μουσικοχορευτικού κέντρου, ο ύποπτος κατευθύνθηκε πεζός στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου και παραδόθηκε.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Έτοιμη να δώσει φωνή στους πολίτες μέσω Νόμου η Κυβέρνηση-Online προτάσεις και συλλογή υπογραφών
Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη την Κύπρο-Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Περίπου 15.000-18.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Κύπρο-Όπλο αντιμετώπισης η έγκαιρη διάγνωση