Τα τρία καλύτερα smartphones του 2016 μέχρι σήμερα

Το περσινό Samsung Galaxy S6 edge ήταν ένα καλό τηλέφωνο αλλά, όχι και τέλειο. Είχε τις ίδιες δυνατότητες με το S6 και το μόνο διαφορετικό η κυρτή οθόνη. Αυτή τη χρονιά όμως η Samsung αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές.

S7


Το S7 edge αυτή την χρονιά έχει πολλά διαφορετικά απο το κανονικό S7, αφού έχει μεγαλύτερη 5.5 ιντσών οθόνη με ποιότητα 1440  2560 που κάνει τα πάντα να φαίνονται πανέμορφα.
Επίσης διαθέτει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή στην αγορά, 4GB RAM και 32GB μνήμη. Ακόμα διαθέτει μια κάμερα 12mp για να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης διαθέτει Selfie κάμερα 5MP για τέλειες Selfie.
HTC 10


Μετά την την μεγάλη επιτυχία του HTC 8 και την τεράστια αποτυχία του HTC 9 ήρθε το HTC 10 για να τα διαψεύσει όλα. Τώρα η εταιρία έφτιαξε ένα πανέμορφο τηλέφωνο το οποίο διαθέτει την τελευταία έκδοση του Android μια πανέμορφη οθόνη 5,2 ιντσών, ένα ταχύτατο επεξεργαστή, 4GB RAM και μνήμη 32GB.
Επίσης έχει μια πολύ κάμερα 12MP και  Selfie κάμερα 5MP. Αυτό όμως δεν είναι το καλύτερο του χαρακτηριστικό. Έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου όταν βάλετε ακούστηκα, που όταν ακούγετε μουσική δεν θα πιστεύτε τα αυτιά σας. Αυτή τη χρονιά η  HTC έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με το HTC 10.
LG G5


Η LG επέστρεψε με το LG G5 το όποιο είναι και αυτή την χρονιά ένα φανταστικό τηλέφωνο και έχει πολλές διαφορές απο το μικρότερο του αδελφό το LG G4. Αυτή τη χρονιά η LG έκανε κάτι που οι άλλες εταιρίες δεν έκαναν.
Το ξεχωριστό πράγμα με το G5 είναι πώς είναι φτιαγμένο από μέταλλο και την ίδια στιγμή μπορείς να του βγάλεις την μπαταρία. Πως? Αυτό το τηλέφωνο έχει ένα μηχανισμό στο κάτω μέρος από τον οποίο βγάζεις την μπαταρία αλλά δεν τελείωσε το θέμα. Μπορείς επίσης να ενώσεις ένα καλύτερο ηχείο η ένα τέλειο gadget για την κάμερα για επαγγελματικές φωτογραφίες.
Όσο για τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια με το HTC 10 εκτός από την κάμερα. Στο LG G5 η κάμερα είναι διπλή με την οποία μπορείς να βγάλεις καταπληκτικές wide angle φωτογραφίες και η Selfie κάμερα είναι 8MP για απίθανες Selfie. 

Πηγή: lifehacks4you

Δειτε Επισης

Κορίτσια φοβούνται για τις ρυτίδες από το Δημοτικό λόγω tik tok
Στην παγωμένη «Ευρώπη» το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ για πλανητική αποστολή
Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16 η Apple
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο-«Μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύφθηκε το iPhone 16 με ενσωματωμένα εργαλεία Apple Intelligence
ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζεται σήμερα το iphone 16 - Τα χαρακτηριστικά που προκαλούν θόρυβο
Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο Έλον Μασκ θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Νέο τεστ διάγνωσης καρκίνου του προστάτη με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά
Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη για την αγορά επίπλων ηλικίας 3.500 ετών