Βρήκαν σε ξενοδοχείο κλεμμένα σεντόνια από το Νοσοκομείο της Πάτρας

 «Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας» λέει ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης, στέλνοντας μήνυμα σε κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες ότι θα μπει τάξη και θα προστατεύσει τα χρήματα των πολιτών!

Και ποιος δεν είχε νιώσει έκπληξη από την συγκεκριμένη είδηση που προ ημερών είχε δει το φως της δημοσιότητας
Σήμερα έρχεται στο φως η αποκάλυψη πως σεντόνια από το νοσοκομείο Ρίου «σκεπάζουν» τους πελάτες ξενοδοχείου της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας!

Εκπληκτος Πατρινός που είχε ακούσει για την κλοπή – μαμούθ στο Νοσοκομείο, έβγαλε  φωτογραφίες  από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Καλαμάτα.
Πρόκειται προφανώς για κύκλωμα το οποίο έκλεβε τα σεντόνια από το Νοσηλευτικό Ιδρυμα της Πάτρας και τα πουλούσε… σε όλη την Ελλάδα! Με το κιλό!

Ο νέος διοικητής έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.
«Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές» σημειώνει ο κ. Πισιμίσης. Ηδη η διοίκηση αποφάσισε να αγοράζει τόπια ύφασμα καλής ποιότητας, καθώς εκτός από εκείνα που κάνουν φτερά από τα ντουλάπια και τα πλυντήρια, πολλά σκίζονται.

Μάλιστα, μια μοδίστρα θα ράβει τα σεντόνια (αντί 0,40 ευρώ το κομμάτι) στις τρεις ανενεργές ραπτομηχανές του νοσοκομείου!

Πηγή: Patras times 
 

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του