Φωτιά και λάβα με την ηγεσία του ΔΗΚΟ ο Αλέκος Τρυφωνίδης

 Μπαρούτι στο ΔΗΚΟ βάζει ο πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Αλέκος Τρυφωνίδης, πνέοντας μένεα κατά ηγετικών στελεχών του και προειδοποιώντας πως το Δημοκρατικό Κόμμα οδηγείται σε συρρίκνωση. 
 
Συγκεκριμένα, στο δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε προ ημερών ο κ. Τρυφωνίδης κατά της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε ενορχηστρωμένη προσπάθεια και πόλεμος εναντίον του προκειμένου να μην εκλεγεί βουλευτής κατά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο κ. Τρυφωνίδης εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος και για το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, παρακάμφθηκε εσκεμμένα από το κόμμα του για να μην συμμετάσχει στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη με τις συντεχνίες της Cyta.
 
Ως γνωστό, πέραν από πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Λευκωσίας, ο κ. Τρυφωνίδης είναι και ο Επίτροπος του κόμματος για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ(σ.σ. μιας εκ των συντεχνιών των εργαζομένων της Cyta).  
 
Ο Αλέκος Τρυφωνίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ Μαρίνου Μουσιούττα, κάνοντας λόγο για απολυταρχικές, εγωκεντρικές και φασιστικές ενέργειες, καθώς και για αρρωστημένα μυαλά στο ΔΗΚΟ. Από τα πυρά του κ. Τρυφωνίδη δεν γλίτωσε ούτε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άθως Αντωνιάδης. «Εγώ είμαι εδώ τριάντα χρόνια, ο κ. Αντωνιάδης δεν μπορεί να συγκρίνει ανόμοια πράγματα. Τα δυόμιση χρόνια τα δικά του, με τα 30 χρόνια τα δικά μου… Μέχρι ο κ. Αντωνιάδης να φθάσει τους κόπους και τα χρόνια που εργαστήκαμε εμείς, έχει πολλά μπροστά του», ανέφερε ο κ. Τρυφωνίδης. Και προχωρώντας ακόμη παραπέρα, ο κ. Τρυφωνίδης διαμήνυσε: «Από το κάδρο του ΔΗΚΟ δεν μπορεί να με βγάλει κανένας γιατί προέρχομαι από τα βαθιά του ΔΗΚΟ, έχουμε πολλές ρίζες μέσα στο ΔΗΚΟ. Τώρα αν θέλουν να κάνουν ένα νέο ΔΗΚΟ, ένα νέο κόμμα, τότε δεν χρειάζεται να μας βγάλουν, μπορούμε να βγούμε και από μόνοι μας», τόνισε με νόημα. «Αν είναι με αυτές τις νοοτροπίες που θα συνεχίσουμε, λυπούμαι αλλά θα έρθει συρρίκνωση στο ΔΗΚΟ», εκτίμησε ο Αλέκος Τρυφωνίδης. «Όσο συμπεριφέρονται με αυτό τον απολυταρχικό τρόπο, θα οδηγήσουν σε συρρίκνωση το ΔΗΚΟ», επανέλαβε καταλήγοντας.
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών