Με φόρα ο Φαίδωνας εν’ αναμονή ανθυποψήφιου στην Πάφο

 Με φορά και χωρίς, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οποιονδήποτε εσωκομματικό αντίπαλο ετοιμάζεται να τρέξει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Δεκέμβρη ο συναγερμικός δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία της πόλης του. 
Ο Δήμος Πάφου είναι από τους λίγους Δήμους παγκύπρια, στους οποίους ο ΔΗΣΥ δεν αντιμετωπίζει και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει τον πονοκέφαλο του ενδιαφέροντος πολλών στελεχών του κόμματος να είναι υποψήφιοι, μιας και φαίνεται ν’ αναγνωρίζεται καθολικά από τους Παφίτες συναγερμικούς πως ο κ. Φαίδωνος διαθέτει όλα τα εχέγγυα να επαναδιεκδικήσει με αξιώσεις τη δημαρχία. Δεν τίθεται δηλαδή, πάντα μέχρι στιγμής, οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του από άλλους κομματικούς.
Υπενθυμίζεται πως ο Φαίδωνας Φαίδωνος εξελέγη δήμαρχος Πάφου στις αναπληρωματικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Πάφο τον Ιανουάριου του 2015, έπειτα από την παραίτηση του Σάββα Βέργα. Τον κ. Φαίδωνος υποστήριξε ο ΔΗΣΥ και η νίκη του υπήρξε σαρωτική, καθότι εξασφάλισε 49,1%. Ο βασικός ανθυποψήφιος του Άριστος Βασιλειάδης,  τον οποίον υποστήριξαν το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ, εξασφάλισε 27,51%.  
Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον στελεχών άλλων κομμάτων να διεκδικήσουν τον Δεκέμβρη τη δημαρχία της Πάφου, αρκετά είναι τα ονόματα εκείνων που εμφανίζονται έτοιμοι να θέσουν υποψηφιότητα. Ωστόσο, επί του παρόντος τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με ασφάλεια και να θεωρηθεί δεδομένο, καθότι αναμένουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τα κόμματά τους σε κεντρικό επίπεδο και ειδικά την τροπή που θα πάρει η προσπάθεια σύναψης συνεργασιών.  

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών