Συνελήφθη ο φίλος του 16χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, ο οδηγός του μοιραίου μοτοποδηλάτου. Πρόκειται για 18χρονο από τη Συρία, αιτητή πολιτικού ασύλου. Ο 18χρονος μετά το τροχαίο, μην έχοντας τραυματιστεί και βλέποντας την κατάσταση σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου φίλου του, έσπευσε τρομαγμένος να εξαφανιστεί. Αυτή την εξήγηση έδωσε στην Αστυνομία όταν χθες λίγο μετά της οκτώ το βράδυ και συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο μετέβη στην Τροχαία Λεμεσού, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.
 
Ο θανάσιμος τραυματισμός για τον 16χρονο, Yazan Alnwaihi, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, απέναντι από  την Επίχωση στη Λεμεσό και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο λίγο πριν τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νέος, ο πατέρας του οποίου είναι Ιορδανός και η μητέρα του Κύπρια, ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο φίλος του. Σε μια στιγμή, προφανώς, απροσεξίας το μοτοποδήλατο των νεαρών προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα.
 
Η πρόσκρουση αν και ελαφριά, ήταν αρκετή για να ρίξει στο έδαφος τον 16χρονο, ο οποίος βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και παρασύρθηκε από λεωφορείο που περνούσε την ώρα εκείνη, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Υπογράφονται οι συμφωνίες Κύπρου και Ελλάδας για τις μεταμοσχεύσεις
ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ: Παράνομη η πρόταση Δημάρχου Λ/σου για Park & Ride, υποστηρίζει
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές