Βερολίνο – Λευκωσία 20 χρόνια μετά! Το «φιλμ» της πορείας των μοτοσικλετιστών (pics)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τεράστια προσπάθεια των μοτοσικλετιστών της «Πρωτοβουλίας μνήμης Ισαάκ Σολωμού», με τη μεγάλη πορεία από όλες τις πόλεις της Κύπρου προς το Παραλίμνι και την αντικατοχίκή εκδήλωση στο γήπεδο Τάσος Μάρκου που διεξήχθη χθες.

20 χρόνια μετά τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού, οι μοτοσικλετιστές, όχι μόνο δεν ξέχασαν, αλλά τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των δύο σύγχρονων ηρώων του ελληνισμού με την πορεία των 3500 χιλιομέτρων από το Βερολίνο μέχρι τη Λευκωσία.

Λένε πολλές φορές πως οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Στην περίπτωση των μοτοσικλετιστών αυτό ισχύει αφού οι φωτογραφίες που συλλέξαμε από την σελίδα της πρωτοβουλίας μνήμης και την σελίδα της Ellopia media που ακολούθησε την πορεία, περιγράφουν με εντυπωσιακό τρόπο την τεράστια προσπάθεια των διοργανωτών και των συμμετεχόντων στην πορεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου