Άφησαν σκύλο δεμένο στον ήλιο με 40 βαθμούς - Τον εντόπισαν τουρίστες (pics)

Ανεύθυνοι ιδιοκτήτες άφησαν σκύλο δεμένο σε συνθήκες καύσωνα κι προκάλεσαν την οργή του Κόμματος για τα ζώα.

Το Κόμμα σε ανακοίνωση του εκφράζει ντροπή και αγανάκτηση, αφού όπως αναφέρει τουρίστες μέσω μίας Φιλοζωικής Οργάνωσης, που εδρεύει στην Βρετανία, έστειλαν φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται ένας σκύλος δεμένος επάνω σε ένα παλιό ψυγείο και κάτω από τον ήλιο των 40 βαθμών.

Στην ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι “φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν πάρει τα μηνύματα οι συμπολίτες μας", προσθέτοντας πως "μόνο ανεγκέφαλους μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε, όταν σκαρφίζονται τέτοιους είδους βάρβαρες λύσεις”.

“Τα ζώα δεν είναι ούτε έπιπλα, ούτε παιχνίδια, αλλά και ούτε μιας χρήσης αντικείμενα, αλλά είναι ζωές και σαν τέτοιες πρέπει να τις σεβόμαστε”, σημειώνει.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει πως θα δώσει συνέχεια, και θα φροντίσει να βρεθούν αυτοί που είναι πίσω από αυτή την ιστορία και να τιμωρηθούν για την πράξη τους.
 

Δειτε Επισης

Έκκληση κοινοτάρχη Αρμίνου προς την Κυβέρνηση για παροχή πυροσβεστικού οχήματος
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Επιστρέφει στην κανονικότητα η ύδρευση στις πυρόπληκτες περιοχές-Επί ποδός ΕΟΑ και ΤΑΥ
Διάφοροι φορείς με το δικό τους τρόπο συνεισφέρουν στο δράμα των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Παροχή στοχευμένης στήριξης σε πληγέντες από πυρκαγιές από το Υφ. Πρόνοιας
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου