Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου-Έσβησε 49χρονος στη Λάρνακα

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες βράδυ στο δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Σάββας Χριστοφόρου, 49 ετών από τη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 20.50 το βράδυ ο Χριστοφόρου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, μετά το εργοστάσιο ζωοτροφών, έξω από το Δασάκι της Αχνας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του σε δεξιά στροφή, βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε.
 
Ο Χριστοφόρου, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.  
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Με αίθριο καιρό γιορτάζει το Πάσχα η Κύπρος-Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
Καυτοί οι επόμενοι μήνες για εργατικό σώμα-ΑΤΑ, Εθνικός Κατώτατος Μισθός και συνταξιοδοτικό στο τραπέζι
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία