38άρι χτυπά σήμερα ο υδράργυρος

Ζέστη με ενδεχόμενο απογευματινών βροχών το σκηνικό του καιρού για σήμερα. Συγκεκριμένα, εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος.  Από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά,  το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά,  οι οποίες δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ,  για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38  βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 34  στα υπόλοιπα παράλια,  και στους 28  στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, τις αυγινές κυρίως ώρες δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί,  ασθενείς, 3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 23  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο από την ∆ευτέρα.

Δειτε Επισης

Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Βάζει τέλος στις αντιδράσεις για την απόσυρση του AstraZeneca o Καραγιάννης-«Ένας θόρυβος για το τίποτα»
Παραμένουν ανεπιτήρητα εγκαταλελειμμένα υποστατικά σε βιομηχανικές-Στο τραπέζι οι κάμερες και σε Δήμους
Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε ορεινή κοινότητα περιμένοντας το ασθενοφόρο
Υπ. Γεωργίας: Εξετάζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο φάκελος ροδοστάγματος Αγρού ως ΠΠΓΕ
Νέο Νομικό Πλαίσιο Ελέγχου Εγκαταστάσεων Υγρών Πετρελαιοειδών
Α. Μιχαηλίδου: Κατά 100% η εργοδότηση αποφοίτων ΜΙΕΕΚ την τελευταία διετία
Υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης, συστήνεται αποφυγή ανοικτών χώρων
Βροχές στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Πάνω από 280 υιοθεσίες στην Κύπρο μέσα σε πέντε χρόνια-Τριψήφιος ο αριθμός των αιτήσεων από το 2021