Βραχυκυκλώματα σε ψυγεία τύλιξαν στις φλόγες οικίες σε Πρωταρά και Πέγεια

Δύο πυρκαγιές σε οικίες σε Πρωταρά και Πέγεια ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο από βραχυκύκλωμα σε ψηγείο.
 
Στην πρώτη περίπτωση το βραχυκύκλωμα σε ψυγείο προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Πρωταρά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία  στις 17.21 χθες έλαβε μήνυμα για αργοπορημένη ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στον Πρωτάρα. Ανταποκρίθηκε Διερευνητής από το Σταθμό Αμμοχώστου για διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές που ξεπερνούν τις 8000 ευρώ, οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο ψυγείο, αφού από αυτήν καταστράφηκε ολόκληρο το περιεχόμενο του διαμερίσματος. Η ιδιοκτήτρια επισκέφτηκε για τελευταία φορά το διαμέρισμα πριν από 15 μέρες, ενώ η κλήση έγινε από τον γιο της όταν το επισκέφτηκε χθες.
 
Στη δεύτερη περίπτωση, ελάττωμα σε ψυγείο προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στην Πέγεια. Συγκεκριμένα, η ώρα 05.44 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ιδιωτική οικία στην Πέγεια. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου και η ώρα 06.11 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κουζίνα της οικίας.
 
 

Δειτε Επισης

Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά
Το Sistema Cyprus ανοίγει φτερά στην αρμονία με δύο μοναδικές συναυλίες
Αύξηση στις τιμές παραγωγού στη γεωργία, μείωση κόστους παραγωγής σε Κύπρο και ΕΕ
Αυτή είναι η ομάδα που θα πλαισιώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Γενεύη
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι συμπεριφέρεται σαν «άτακτο παιδί» ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει επιστροφή πίσω»
Ενωμένη η G7 απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις εάν δεν αποδεχθεί την εκεχειρία
Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Νεκρό βρέφος που ξεχάστηκε για ώρες σε όχημα
Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό