Νεκρός ο τέταρτος ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο Ντάλας

Νεκρός είναι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο τέταρτος ύποπτος με τον οποίο η αστυνομία του Ντάλας βρισκόταν σε πολύωρες διαπραγματεύσεις, όταν αυτός ταμπουρώθηκε σε γκαράζ κοντά στο κολέγιο του Ελ Σέντρο. Ο ύποπτος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.
 
Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε ανταλλαγή πυρών με τον ύποπτο για 45 λεπτά, ενώ όλη η περιοχή είχε αποκλειστεί. Απαγορευτικό εκδόθηκε επίσης και για τον εναέριο χώρο της πόλης για όλα τα πτητικά μέσα.

"Ο ύποπτος είπε στους διαπραγματευτές μας ότι το τέλος έρχεται," δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας του Ντάλας, Ντέιβιντ Μπράουν.
 


Ο άνδρας που είναι ύποπτος για τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη διάρκεια διαδήλωσης κατά της αστυνομικής βίας σε βάρος αφροαμερικανών πολιτών, είπε πως πρόκειται να βλάψει περισσότερους αξιωματικούς προσθέτοντας ότι υπάρχουν βόμβες τοποθετημένες στο κέντρο του Ντάλας.

Να πούμε ότι η επίθεση στο Ντάλας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 5 αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων 11. Αρχικά είχε γίνει λόγος για τέσσερις νεκρούς, ωστόσο η αστυνομία του Ντάλας με ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε ότι δυστυχώς υπάρχει και 5ος νεκρός από τους πυροβολισμούς.

 

 
Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής
 
Για το επεισόδιο η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για δύο άνδρες που εθεάθηκαν με μία τσάντα καμουφλάζ να κινούνται γρήγορα στην οδό Λαμάρ κοντά στο σημείο της επίθεσης, και στη συνέχεια να ρίχνουν την τσάντα στο καπό μιας Μερσεντές και να φέυγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Η αστυνομία που καταδίωξε το όχημα κατάφερε τελικά να τους συλλάβει. Επίσης ως ύποπτη συνελήφθη και μία γυναίκα κοντά στο πάρκινγκ του Ελ Σέντρο το οποίο επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον τόπο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.
 
 
Γέμισαν τα social media με βίντεο από το σημείο της επίθεσης
 
Στο μεταξύ με φωτογραφίες και βίντεο έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κόσμο που βρισκόταν κοντά στο περιστατικό. Μετά το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κινητού ενός διαδηλωτή την στιγμή των πυροβολισμών, ακόμη ένα βίντεο αναρτήθηκε από άτομο που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης. Στο βίντεο ακούγεται βροχή πυροβολισμών.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στο Χιούστον του Τέξας-Οι κάτοικοι εκκένωσαν την περιοχή
Σε συναγερμό η επιστημονική κοινότητα μετά τις ακραίες πλημμύρες-Τι προκάλεσε την φονική κακοκαιρία στην Ευρώπη
Αποκαλύψεις για την τραγωδία του υποβρυχίου Titan-Η πρώτη εικόνα από τα συντρίμμια
ΒΙΝΤΕΟ: Η NASA εξέδωσε προειδοποίηση για αστεροειδή σε μέγεθος σταδίου που θα πλησιάσει τη Γη
Προετοιμάζεται για έναν μακρύ πόλεμο με το Ισραήλ η Χαμάς
Μαχαιρωμένος στο χέρι βρέθηκε ο επικεφαλής της Yamaha Motor στην Ιαπωνία-Συνελήφθη η κόρη του
Δεν κατέθεσε στο δικαστήριο ο Πελικό για λόγους υγείας-Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους υπέρ της Ζιζέλ
Γλύτωσε τη φυλακή για την παιδική πορνογραφία ο πρώην παρουσιαστής του BBC
Τραγική ειρωνία... Ο πατέρας της Kristina ήταν αυτός που βρήκε το κεφάλι της, ενώ δίπλα έπαιζαν τα παιδιά της
Έκρηξη στο κέντρο της Κολωνίας-Συναγερμός στην Αστυνομία