Στον ύπνο "πιάνει" ο Αλβανός εκτελεστής την αστυνομία. 14 ημέρες άφαντος

Συνεχίζει το «προβάδισμα» ο Αλβανός εκτελεστής που καταζητείται για το μακελειό της Αγίας Νάπας με την αστυνομία να αδυνατεί να εντοπίσει τα ίχνη του εδώ και 14 ημέρες.

Πάνοπλα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν να «χτενίζουν» περιοχές σε διάφορες επαρχίες με σκοπό να εντοπιστούν τα ίχνη του, τα οποία σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, χάθηκαν την επόμενη ημέρα του φόνου, όπου οι ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση τον μετέφεραν στη Λεμεσό.

Οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν δεδομένο ότι ο Αλβανός εκτελεστής Άλεξ Μπυρέλλι κρύβεται στις ελεύθερες περιοχές και ως εκ τούτου μέχρι στιγμής δεν εξέδωσαν σε βάρος του διεθνές και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο, σε περίπτωση που έχει διαφύγει από την Κύπρο μέσω κατεχομένων η «σιγουριά» της αστυνομίας, του δίνει την ευκαιρία να κινείται ελεύθερα χωρίς διεθνές και ευρωπαϊκού ένταλμα εναντίον του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 32χρονου που συνελήφθη αρχικά από τις αρχές μαζί με τη σύντροφο του όπου τα ομολόγησαν όλα και οι δύο,  μετά το φονικό ο Αλβανός εκτελεστής φυγαδεύτηκε από τον ίδιο σε συγκεκριμένο σημείο. Ακολούθως τους ανέμεναν άλλα δύο οχήματα, αφήνοντας πίσω το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για το φονικό, το οποίο είχε κλέψει ο 32χρονος από τη Λευκωσία.

Επίσης ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι μαζί με τη σύντροφο του και ακόμη ένα πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση,  τον 38χρονο «Μπένη», είχαν μεταβεί στη Λεμεσό όπου προσπαθούσαν να κρύψουν  τον καταζητούμενο.

Τελικά επέστρεψαν πίσω στη Λευκωσία και ο 32χρονος έκρυψε τον καταζητούμενο στο διαμέρισμα της συντρόφου του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε άλλο χώρο όπου πέρασε τη νύχτα.

Την επόμενη μέρα ο 32χρονος αφού παρέλαβε τον καταζητούμενο μετέβη με τον «Μπένη» και τον έκρυψαν σε άλλο διαμέρισμα στη Λεμεσό και εκ τότε εξαφανίστηκε.

Για το φονικό υπό κράτηση τελούν 6 πρόσωπα ενώ η αστυνομία, εκτός από τον Αλβανό, αναζητεί άλλα 3 πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είχαν εμπλοκή στο στυγερό έγκλημα.

Σε ότι αφορά τον ηθικό αυτουργό η αστυνομία βρίσκεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ωστόσο δεν έχει μαρτυρίες που να την οδηγεί στη σύλληψη του. 
  
  
 

Δειτε Επισης

Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
Η συγκλονιστική ιστορία μιας ατρόμητης κοπέλας που σκότωσε πάνω από 100 ναζί με μια πανέξυπνη τεχνική
Η EΣΚ ενώνει τη φωνή της με τη  Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων-Καλεί το Ισραήλ να αφήσει τον Τύπο να εισέλθει στη Γάζα
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο-Ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
20 χρόνια μετά... Oι τρεις πρώτοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές μιλούν για την Ευρώπη του τότε και του σήμερα
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Συνεχίζεται η αναταραχή στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ-Χειροπέδες σε 2.100, oι μισοί δεν ήταν φοιτητές