Επίσημη παρουσίαση του EnergyNews

Το ενεργειακό πόρταλ, EnergyNews.com.cy θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στις 19:00, στο Hilton Park στη Λευκωσία. 
 
Το νέο ειδησεογραφικό πόρταλ, το οποίο καλύπτει πλήρως όλα τα θέματα ενέργειας, δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και της IMH. 
 
Το παρών τους στην εκδήλωση θα δώσουν σημαντικοί φορείς και παράγοντες της οικονομίας και του κυπριακού επιχειρείν, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών του τομέα της ενέργειας.
 
To EnergyNews.com.cy αποτελεί από την 1η Ιουλίου το νέο και πληρέστερο ειδησεγραφικό πόρταλ για όλα τα θέματα ενέργειας σε Κύπρο και εξωτερικό. Το ενεργειακό πόρταλ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ και στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και να προβάλλει όλους τους φορείς και εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.

Αποτελεί την εγκυρότερη πηγή ενημέρωσης για θέματα ενέργειας. Με την άμεση στήριξη της ΟΕΒ και των σχετικών με ενέργεια συνδέσμων της, παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα θέματα ενέργειας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Ηλεκτρισμό, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Υδροηλεκτρικά, Ηλιοθερμικά, Βιομάζα, Γεωθερμία), Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων. 

Σημειώνεται ότι πέραν από την καθημερινή, συνεχή ενημέρωση το EnergyNews.com.cy θα αποστέλλει κάθε Πέμπτη ενημερωτικό newsletter σε χιλιάδες παραλήπτες, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή τους γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα ενέργειας. Το πρώτο newsletter θα αποσταλεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016. Για να γίνετε συνδρομητές, πατήστε εδώ.
 
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy), του InBusinessNews (www.inbusinessnews.com) και του Gold News (www.goldnews.com.cy).
 
Η στρατηγική αυτή συνεργασία της ΟΕΒ και της ΙΜΗ θα ενδυναμώσει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα ενέργειας και θα αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.
 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Ισραήλ στη Χαμάς-«Απαντήστε σε μια εβδομάδα στην πρόταση εκεχειρίας ή εισβάλουμε στη Ράφα»
BINTEO: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση και αναποδογυρίζεται σε παραλία
Νέες απειλές των Χούθι-Θα στοχεύουν όσα πλοία πάνε στο Ισραήλ και είναι στην εμβέλεια των όπλων τους
Πόσα ευρώ θα έπαιρνε σήμερα o Ιούδας αν πρόδιδε τον Ιησού;
Τουλάχιστον 15 νεκροί σε τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις του ISIS κατά στρατιωτικών θέσεων στη Συρία
Προειδοποιεί ο ΟΗΕ-«Μια ισραηλινή εισβολή στη Ράφα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφαγή αμάχων»
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης