Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου της Λεμεσού διερευνώνται, λέει η τροχαία

Δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό, ανέφερε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, προσθέτοντας ότι θα γίνει αναπαράσταση του δυστυχήματος, στο οποίο σκοτώθηκε ο 39χρονος Λιβάνιος επισκέπτης Charbel Elias Ghafary.
 
Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 21:20 στη λεωφόρο Αμαθούντος, όταν στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο, ο 39χρονος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονος Ε/κ.
 
"Ο πεζός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με το θάνατο τρεις ώρες αργότερα", είπε ο κ.Καφάς, προσθέτοντας ότι από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με χαμηλή με κανονική ταχύτητα.
 
Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στο σημείο του νέου θανατηφόρου, ο οδικός φωτισμός είναι ικανοποιητικός, είπε ο Αιμίλιος Καφάς και υπέδειξε πως η τροχαία εξετάζει και άλλες παραμέτρους, όπως το αν το θύμα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και τον τρόπο που εισήλθε στο δρόμο.
 
Πάντως, συνέχισε, σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού, ο 39χρονος φαίνεται να εισήλθε απότομα στο δρόμο κα δεν έδωσε ευκαιρία στον 23χρονο να αντιδράσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο του.
 
"Αναζητείται μαρτυρία για τις συνθήκες του δυστυχήματος και γίνονται εξετάσεις για αναπαράσταση, ώστε να φτάσουμε σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα για τις ακριβείς συνθήκες του νέου θανατηφόρου", συμπλήρωσε.
 

Δειτε Επισης

Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boieng-Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη
Έμειναν με άδειες τις τσέπες το Πάσχα χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι-«Τελικά τα €100 έγιναν €50 διότι τα μοίρασαν»
Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα δεκάμηνου βρέφους-«Θα πέθαινε στα χέρια της μάνας του»
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
Παραδόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα για το Πάσχα
Τήρησαν και φέτος το έθιμο της αναπαράστασης της μεταφοράς του Σταυρού στον Κάθηκα (pics&vid)