Φωνές για υπόσκαψη της εκστρατείας στην ΕΔΕΚ

Η ομοθυμία των στελεχών της ΕΔΕΚ, ώστε μέσα από συλλογική εργασία να υπάρξει συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του Κινήματος, καταγράφεται μέσα από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό, για ανασκόπηση του εκλογικού αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά το πέρας της Συνδιάσκεψης, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως "το βασικό συμπέρασμα είναι η ομόθυμη επιθυμία όλων των παρευρισκόμενων μελών του κόμματος να εργαστούμε συντονισμένα, συγκροτημένα, σε ένα πλαίσιο συνολικής ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του κόμματος με κύριο ακριβώς στόχο, η ΕΔΕΚ να βρεί ξανά την εκλογική της δύναμη και να ενισχύσει τον πολιτικό, παρεμβατικό της ρόλο".
 
Την ίδια στιγμή, συνέχισε, θα πρέπει η ανασυγκρότηση αυτή να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της κομματικής δομής και στις τοπικές οργανώσεις, όπως η νεολαία, οι φοιτητές, οι μαθητές και όχι μόνο.
 
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές στελεχών σε υπόσκαψη της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος από πρωτοκλασάτα στελέχη, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι "είναι γεγονός και δεν μπορούμε να το αποκρύψουμε ότι, δυστυχώς, πέραν από τα τεράστια προβλήματα που είχε το κόμμα, πέραν από την πολεμική που δέχθηκε από διάφορους εξωκομματικούς χώρους, υπήρξε και μια υπονόμευση από στελέχη του Κινήματος εσωκομματικά".
 
Πρόσθεσε ακόμη πως, σε ό,τι αφορά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποφάσισε όπως αρχίσει η προετοιμασία του κόμματος με την όσο το δυνατόν έγκαιρη προετοιμασία των ψηφοδελτίων.
 

Δειτε Επισης

Γ.Δ. ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση εργάζεται μεθοδικά για επανένωση της Κύπρου
Θέτει προαπαιτούμενα για τριμερή, προωθεί συνάντηση 4+1 ο Τατάρ-Ξεκόβει τη συζήτηση για ομοσπονδία
Στη γραμμή του Προέδρου και ο Μητσοτάκης-«Η Ελλάδα δεν μπαίνει σε συζήτηση για αναγνώριση ψευδοκράτους»
Αναστάλθηκαν πτήσεις τριών αεροπορικών από Κύπρο για Ισραήλ-Διαμαρτυρία στις Βάσεις κατά των επιθέσεων
Γ. Ομήρου: Είναι η ώρα για μια ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση στρατηγικής και τακτικής στο Κυπριακό
Συνάντησε τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ ο Ερχιουρμάν
ΥΠΑΜ: Διεκδικούμε κοινά αποδεκτή, βιώσιμη και λειτουργική λύση Κυπριακού
Ξεκαθαρίζουν τη θέση τους οι Βρετανικές Βάσεις-«Καμία πτήση της RAF δεν μετέφερε θανατηφόρο φορτίο στους Ισραηλινούς»
Επαφές Ερτουγρούλογλου στη Νέα Υόρκη-Συναντήθηκε με Λακρουά
Επανέλαβε το αφήγημα Τατάρ η «προεδρία» του-Μιλά για συνάντηση και όχι για επίσημη διαπραγμάτευση