Σχέσεις οργής... Αλληλεγγύης-Σιζόπουλου

  Σφοδρά πυρά κατά της ΕΔΕΚ και δη του προέδρου της Μαρίνου Σιζόπουλου εξαπέλυσε το Κίνημα Αλληλεγγύη με αφορμή τις εν’ εξελίξει ζυμώσεις για εμβάθυνση της συνεργασίας του ενδιάμεσου χώρου.
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Αλληλεγγύης» Γιάννης Σελινόπουλος, τόνισε πως η Αλληλεγγύη σε καμιά περίπτωση δεν κλήθηκε σε διαβουλεύσεις οποιασδήποτε μορφής με τα κόμματα του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, πλην της ημέρας εκλογής του Προέδρου της Βουλής. «Για την περίπτωση αυτή», σημείωσε, «έχουμε ήδη απαντήσει πολλές φορές και το θεωρούμε περιττό να το πράξουμε ξανά».
Ο κ. Σελινόπουλος, έκανε λόγο για ψευδολογίες του Μαρίνου Σιζόπουλου, οι οποίες λέχθηκαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς περί μη ανταπόκρισης της Αλληλεγγύης σε διάφορες προσκλήσεις για διάλογο. «Είναι ενδεικτικές νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνιστούν παθογένεια του λεγομένου “ενδιάμεσου χώρου”. Και οι δηλώσεις Σιζόπουλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», υποστήριξε.
«Παρόλο που είναι υπερβολή», συνέχισε, «υπενθυμίζουμε στον κ. Σιζόπουλο ότι και ο κ. Ομήρου εξελέγη με ψήφους του ΔΗΣΥ, και ο ίδιος επισκέφθηκε τον ΔΗΣΥ προς άγραν ψήφων και εμείς δεσμευθήκαμε να τον στηρίξουμε αν αποτύγχανε ο Δημήτρης Συλλούρης. Συνεπώς, όσα εξακολουθούν να δηλώνουν οι του λεγομένου ενδιάμεσου χώρου και κυρίως ο κ. Σιζόπουλος, συνιστούν αχρείαστη υπονόμευση της προσπάθειας αντιμετώπισης των κρίσιμων κινδύνων που έχουμε μπροστά μας».  Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «με αυτές τις  νοοτροπίες σίγουρα θα τορπιλισθεί η συνένωση των πατριωτικών δυνάμεων, όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν. Εμείς θα συνεχίσουμε την πολιτική μας με σοβαρότητα ανεξαρτήτως των δηλώσεων Σιζόπουλου και χωρίς προκαταλήψεις».

Δειτε Επισης

Γ.Δ. ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση εργάζεται μεθοδικά για επανένωση της Κύπρου
Θέτει προαπαιτούμενα για τριμερή, προωθεί συνάντηση 4+1 ο Τατάρ-Ξεκόβει τη συζήτηση για ομοσπονδία
Στη γραμμή του Προέδρου και ο Μητσοτάκης-«Η Ελλάδα δεν μπαίνει σε συζήτηση για αναγνώριση ψευδοκράτους»
Αναστάλθηκαν πτήσεις τριών αεροπορικών από Κύπρο για Ισραήλ-Διαμαρτυρία στις Βάσεις κατά των επιθέσεων
Γ. Ομήρου: Είναι η ώρα για μια ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση στρατηγικής και τακτικής στο Κυπριακό
Συνάντησε τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ ο Ερχιουρμάν
ΥΠΑΜ: Διεκδικούμε κοινά αποδεκτή, βιώσιμη και λειτουργική λύση Κυπριακού
Ξεκαθαρίζουν τη θέση τους οι Βρετανικές Βάσεις-«Καμία πτήση της RAF δεν μετέφερε θανατηφόρο φορτίο στους Ισραηλινούς»
Επαφές Ερτουγρούλογλου στη Νέα Υόρκη-Συναντήθηκε με Λακρουά
Επανέλαβε το αφήγημα Τατάρ η «προεδρία» του-Μιλά για συνάντηση και όχι για επίσημη διαπραγμάτευση