Ο ρόλος των άλλων 3 προσώπων που αναζητούνται για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Ολοένα και αυξάνονται τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις μαζικές δολοφονίες στην Αγία Νάπα την 23η Ιουνίου, με την αστυνομία περίπου 2 εβδομάδες μετά να επιχειρεί να βρει την άκρη του νήματος.

Μέχρι στιγμής «μέσα» βρίσκονται 6 πρόσωπα τα οποία είχαν καθοριστικό ρόλο πριν και μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, συνδέονται και με τους Αλβανούς δολοφόνους που έφθασαν στην Κύπρο για να εκτελέσουν  το συμβόλαιο θανάτου, ενώ οι ανακριτές συνεχίζουν να καταζητούν τον Αλβανό εκτελεστή.

Επίσης η αστυνομία αναζητεί άλλα 3 πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τον ανακριτή, είναι:

  - Το πρόσωπο που μετέφερε τον 32χρονο που ομολόγησε στο σημείο στη Λευκωσία όπου κλάπηκε, λίγες ημέρες προηγουμένως, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό
  - Το πρόσωπο που μετέφερε το κλοπιμαίο όχημα στην έπαυλη στην Αγία Νάπα την οποία ενοικίασε ο 32χρονος οδηγός των εκτελεστών
  - Το πρόσωπο το οποίο έκαψε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά και τη διαφυγή των εκτελεστών, 2 -3 ώρες μετά το στυγερό έγκλημα.

Φώς στην υπόθεση ενδεχομένως να ρίξουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των 4 υπόπτων που τελούν υπό κράτηση και συνεχίζουν να κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό σε αντίθεση με τον 32χρονο οδηγό των εκτελεστών και την σύντροφο του που παραδέχθηκαν τα πάντα, «δείχνοντας» και τους υπόλοιπους.

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με σκοπό να εντοπιστούν και διάφορα άλλα τεκμήρια που θα βοηθήσουν τους ανακριτές να στήσουν το πάζλ της υπόθεσης ενώ οι δύο ύποπτοι υποδεικνύουν τις σκηνές που διαπράχθηκαν τα αδικήματα στις αρχές.

Μέχρι στιγμής, με βάση και το ανακριτικό έργο, στην υπόθεση εμπλέκονται 10 πρόσωπα, 6 υπό κράτηση, 1 καταζητούμενος και 3 που αναζητούνται, ενώ σε ότι αφορά τον ηθικό αυτουργό η αστυνομία ακόμη δεν τον «αγγίζει».

Παρά το γεγονός ότι οι ανακριτές φαίνεται να έχουν καταλήξει γύρω από το πρόσωπο που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου, εντούτοις δεν υπάρχουν μαρτυρίες που να οδηγούν στη σύλληψη του.  

 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα