Ιντιάκεθ: «Ίσως να κάνουμε μερικές αλλαγές»

Aλλαγμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την Φολγκόρε αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο Σαν Μαρίνο, όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Ιμάνολ Ιντιάκεθ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (06/07) ρεβάνς. Εξάλλου, οι κιτρινοπράσινοι έχουν αβαντάζ λόγω του 3-0 στην έδρα τους.


«Το 3-0 μας δίνει πολύ καλό προβάδισμα, στο μυαλό μας ωστόσο είναι μόνο η νίκη. Πάμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη. Αντιμετωπίζουμε από την αρχή σοβαρά το παιχνίδι. Θέλουμε να βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία. Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι».


«Ίσως να κάνουμε μερικές αλλαγές. Όλα θα αποφασιστούν μετά την προπόνηση και πριν από το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, έχουμε ποιότητα και ποιοτικό ρόστερ. Αυτό μας ικανοποιεί και είναι το καλύτερο για έναν προπονητή».


«Είναι μερικές λεπτομέρειες. Αυτό είναι που θέλουμε να βελτιώνουμε, τις λεπτομέρειες. Είδαμε το παιχνίδι και το αναλύσαμε. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, την δεδομένη εποχή.

Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

 

 


Aπό την πλευρά του ο Ιβάν Τριτσκόφσκι είπε: ««Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, με αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν μας χαλαρώνει, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα είμαστε συγκεντρωμένοι, με στόχο την νίκη και την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, γι’ αυτό θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο για την νίκη». 


Αν νομίζει ότι μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής όπως παλαιότερα στην ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Είμαι σίγουρος ότι μπορώ, γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι η δουλειά μου, θα δίνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα μου. Προηγείται ο στόχος της Ευρώπης, μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».