Επίσκεψη στο ΚΕΝ Αναρίτας πραγματοποιεί ο Υπουργός Άμυνας

Με την ευκαιρία της κατάταξης της 2016 Β ΕΣΣΟ, ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαίδης θα επισκεφθεί σήμερα το ΚΕΝ Πάφου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη, όπου θα  γευματίσει με τους νεοσύλλεκτους.

Η κατάταξη στην Εθνική Φρουρά  στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πάφου στην Αναρίτα ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8 Ιουλίου για τους στρατεύσιμους της κλάσης 2016 γεννηθέντες από την 1η Ιανουαρίου 1998 έως και την 31η Δεκεμβρίου 1998 καθώς και όσοι έχουν υποχρέωση θητείας στην Ε.Φ., στρατεύσιμοι και ανυπότακτοι που ανήκουν στις κλάσεις 1989 έως και 2015 (γεννηθέντες τα έτη 1971 έως και 1997). 

Στους νεοσύλλεκτους, προκειμένου να μην δημιουργείται συμφόρηση και ταλαιπωρία έχει δοθεί ακριβής χρόνος κατάταξης τους στο  ΚΕΝ Αναρίτας  ούτως ώστε να προσέρχονται και ακολούθως να προωθούνται στα διάφορα συνεργεία προτού καταλήξουν στους λόχους τους.

Από νωρίς χθες το πρωί οι πιο  πάνω αναφερόμενοι στρατεύσιμοι άρχισαν να κατατάσσονται με τη 2016 Β ΕΣΣΟ στο ΚΕΝ Πάφου για να ντυθούν στο χακί και να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Τόσο οι νεοσύλλεκτοι που προσέρχονται κατά την πρώτη ημέρα της κατάταξης όσο και συγγενικά τους πρόσωπα δήλωσαν υπερήφανοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της πατρίδας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο-Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει την καταστροφή
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;
Πούτιν: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή φέρνει τον κόσμο πιο κοντά σε μεγάλο κίνδυνο