Η ώρα του ΜΜΑδίτη για το μακελειό… Καταθέτει στους ανακριτές μετά το εξιτήριο

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών γύρω από το μακελειό της Αγίας Νάπας σε μια προσπάθεια να στηθεί το πάζλ της υπόθεσης που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Την ίδια ώρα που η αστυνομία συνεχίζει απεγνωσμένα να ψάχνει τα ίχνη του Αλβανού εκτελεστή που παραμένει άφαντος, οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και να επιχειρούν να διαμορφώσουν το χρονικό με βάση και τις παραδοχές των δυο εκ των έξι υπόπτων που ομολόγησαν.

Φώς αναμένεται να ρήξη και η κατάθεση του ΜΜΑδίτη που συνόδευσε τον Φάνο Καλοψιδιώτη στο εστιατόριο και είχε τραυματιστεί από τα πυρά των εκτελεστών, ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.  

Ο αστυνομικός αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 23ης Ιουνίου, με τη μαρτυρία του να θεωρείται ως επίσης σημαντική, όπως και του φρουρού του Καλοψιδιώτη, αφού ενδεχομένως να διευκρινιστεί η δράση των εκτελεστών.    

Υπενθυμίζεται ότι από το βαλλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν «έφυγαν» σφαίρες τόσο από το πιστόλι του ΜΜΑδίτη όσο και από του νεκρού αστυνομικού ενώ όπως διαφάνηκε ο νεκρός εκτελεστής σκοτώθηκε από τα πυρά του Αλβανού καταζητούμενου. Ωστόσο τεράστιο ερώτημα παραμένει, ποιός τελικά τραυμάτισε τον δεύτερο εκτελεστή.

Επίσης σε ότι αφορά την μαρτυρία του φρουρού του Καλοψιδιώτη ότι υπήρχε και τρίτος εκτελεστής, οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πυροβόλησε και αυτός,  χωρίς να εντοπιστούν κάλυκες.

Επιμένουν οι 4 ύποπτοι να το παίζουν «σκληροί»….

Εν τω μεταξύ την ίδια στάση συνεχίζουν να κρατάνε οι 4 ύποπτοι που φόρεσαν χειροπέδες μετά τις παραδοχή του ζεύγους που συνελήφθη αρχικά μετά από μαρτυρία ότι προσέφερε καταφύγιο στους εκτελεστές ενώ ο 32χρονος ήταν και ο οδηγός τους κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Οι ύποπτοι ανακρινόμενοι δεν συνεργάζονται με τις αρχές και δεν απαντούν στις ερωτήσεις που τους υποβάλλονται, παρά το γεγονός ότι σε βάρος τους υπάρχουν μαρτυρίες που τους εμπλέκουν στο στυγερό έγκλημα.

Σε ότι αφορά το ζεύγος που ομολόγησε, αύριο εκπνέει το διάταγμα κράτησης τους και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η ανανέωση του.

Δειτε Επισης

Τι περιέχει η πρόταση για εκεχειρία που συμφώνησε η Χαμάς-Συμφωνία τριών φάσεων
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα-Αρνητική η πρώτη αντίδραση Ισραήλ
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Ο Ερντογάν εγκαινίασε τη Μονή της Χώρας ως τζαμί-«Μια ακόμα ένδειξη της ευαισθησίας μας»
Οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα ο άτυχος Ευτύχιος-Εξετάσεις για την ταχύτητα των δύο οδηγών
Χειροπέδες στους αναζητούμενους και σε άλλους δύο για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Το Ισραήλ βομβαρδίζει σε περιοχές που διέταξε εκκένωση-«Πρόβα επέμβασης στη Ράφα»
Ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό
Νέο σοκ στην Ελλάδα-Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση
Η πρώτη αντίδραση της Χαμάς για την εντολή εκκένωσης συνοικιών της Ραφάς-«Επικίνδυνη κλιμάκωση»