Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη

Η πολεμική αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο, που είχε εκτοξευτεί από την Υεμένη, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
 
Ο πύραυλος είχε εκτοξευτεί από την Υεμένη και είχε πορεία προς την πόλη `Αμπχα, που είναι η πρωτεύουσα της νοτιοδυτικής επαρχίας Ασίρ, ενώ η αναχαίτιση του έγινε στις 06:10 το πρωί τοπική ώρα.
 
Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι η πολεμική αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο που εντοπίστηκε στα νοτιοδυτικά της χώρας, όπως μετέδωσε η σαουδαραβικών συμφερόντων τηλεόραση Arabiya TV.

Ο τηλεοπτικός σταθμός δε γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για την προέλευση του πυραύλου.

Ωστόσο, οι αντάρτες Χούθι στην Υεμένη που έχουν την υποστήριξη του Ιράν και τους οποίους μάχεται η Σαουδική Αραβία, έχουν προηγούμενα εκτοξεύσει πυραύλους στοχεύοντας το βασίλειο.
 

Δειτε Επισης

Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου δίνει στον Τραμπ το πράσινο φως να απελάσει και πολίτες της Βενεζουέλας
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στην Ινδονησία για τις πολλαπλές εκρήξεις του ηφαιστείου Λεβοτόμπι Λάκι-Λάκι
Άνδρας μαχαίρωσε τέσσερα άτομα στη Σεούλ-Δύο νεκροί
Τουλάχιστον έξι νεκροί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που πλήττουν το νότιο τμήμα της Κίνας
Το Ισραήλ ανακοίνωσε τη διέλευση φορτηγών με βρεφικές τροφές στην Γάζα
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile