Ελλάδα: Προφυλακίστηκε το μέντιουμ που εξαπατούσε celebrities

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 44χρονη που κατηγορείται ότι με την ιδιότητα του μέντιουμ αποσπούσε χρήματα από πελάτες για να κάνε προβλέψεις.
 
Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν, μετά την απολογία της, ότι η κατηγορούμενη θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη. Η ίδια φέρεται ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας να υποστήριξε - σύμφωνα με πληροφορίες- ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται. "Όσα ποσα εχω εισπράξει έχουν μπει στο λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από την μια καταγγέλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου" ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: "Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και Ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία από τις καταγγέλουσες έρχονταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί οτι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της."
 
Παράλληλα, ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μια φορά το μήνα αφέθηκαν οι ακόμη τρεις κατηγορούμενες, ενώ ακόμη μία αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Όλες τους αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες κατά περίσταση για  απάτη κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Η δράση τους
Η παράνομη δράση του κυκλώματος, ήρθε στο φως από άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής. Τα μέλη της ομάδας, προσποιούμενα τα μέντιουμ λειτουργούσαν γραφείο χαρτομαντείας και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.
 
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην “καρδιά” της Αθήνας, επι της οδού Καραγιώργη Σερβίας 12-14, ακριβώς δίπλα από το Υπουργείο Οικονομίας, 5 Ελληνίδες, ηλικίας 59, 44, 42, 40 και 35 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης  συμμορίας, της απάτης κατ’ εξακολούθηση και των παραβάσεων του νόμου για τα όπλα.
 
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, η 44χρονη είχε καταφέρει να αποσπάσει το συνολικό ποσό των 52.500 ευρώ από «πελάτισσα» που επισκεπτόταν το γραφείο της, ισχυριζόμενη ότι προέβλεπε προβλήματα για την οικογένεια της στο μέλλον και ότι θα μπορούσε να τα αποτρέψει.
 
ΠΗΓΗ: News247
 
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»
Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης-«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»
To χρονικό του εγκλήματος στην Κέρκυρα-Τι είπε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη-Ηλικιωμένος με αλυσοπρίονο κυνήγησε δικαστικό επιμελητή
Στον Εισαγγελέα o Παλαιοχριστιανός-«Δεν άρπαξε το βρέφος, του ανήκει»
Φωτιά στην Εφύρα Ηλείας-Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής
Η αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε ο 5χρονος στην Αλεξανδρούπολη-«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν»