Αρχή με ενθουσιασμό, χαμόγελα και αποθέωση (δηλώσεις/φωτογραφίες)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας η ΑΕΛ έβαλε μπρος για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
 
Η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου αρκεί στους φίλους των γαλαζοκίτρίνων για ν’ ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς με τον Κύπριο προπονητή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας η λεμεσιανή ομάδα έφτασε την περίοδο 2011-12 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 44 χρόνια.
Πόλος έλξης για τους φίλους της ΑΕΛ Ανδρέας Κίττος, Έλβις Μπαμπάνκο, Νούριο Φορτούνα, Έντι Μπογιόμ, Χάρης Κυριάκου, Ούγκο Φιρμίνο, Λούκας Σόουζα, Μάριος Νικολάου, Κάρλος Ουέλινγκτον, Μάριος Ηλία, ενώ απουσίασαν με άδεια της διοίκησης οι Πέδρο Μπενγκί και Αλί Σαβάν.
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και προανήγγειλε μεταγραφές τις επόμενες μέρες.
«Για μένα ήταν δεδομένη η παρουσία του κόσμου. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και εύχομαι η όλη χρονιά να έχει χαρές. Ο προγραμματισμός κυλάει πολύ καλά έχουν γίνει αρκετές προσθήκες, έχουμε παίκτες που είμαστε πολύ κοντά να τους ανακοινώσουμε. Εντός των ημερών θα είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ. Εγώ ποτέ δεν λέω μεγάλα λόγια, δεν αξίζει αυτής της μεγάλης ομάδας να έχει την περσινή πορεία. Θα κάνουμε μια ομάδα που θα έχει παρόν και μέλλον».      
Από την πλευρά του ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους επεσήμανε πως στόχος είναι η δημιουργία μια ισχυρής ομάδας, αν και το μπάτζετ, όπως ανέφερε, θα είναι χαμηλότερο από πέρσι.
«Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή που θα αντιπροσωπεύει το εκτόπισμα του κόσμου μας. Η ΑΕΛ τα τελευταία 6 χρόνια έχει πάντα στόχους. Μπορεί κάποιες συγκυρίες να μας βγάζουν εκτός στόχους. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές» ανέφερε αρχικά.