ΕΚΕ: Νοιάζομαι τα brands που με νοιάζονται

Ο σχεδιασμός σύγχρονων τακτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι όμως ικανός να ανατρέψει τα δεδομένα και να χαρίσει επιτυχία και κέρδος σε ολόκληρη την επιχείρηση. Η αλληλεπίδραση μεταξύ brand και στρατηγικής ΕΚΕ, η ουσιαστική και συνεπής υιοθέτηση σημαντικών κοινωνικών, ανθρωπιστικών, περιβαλλοντικών και δεοντολογικών αξιών, η αμφίδρομη σχέση, η ανταπόδοση, η αυθεντικότητα και διαφάνεια, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα θίξουν οι διακεκριμένοι ομιλητές του 9ου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που παρουσιάζει η Carrefour Κύπρου στις 7 Ιουλίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Η φετινή διοργάνωση με θέμα «Νοιάζομαι τα brands που με νοιάζονται», είναι εδώ για να ρίξει φως στις τελευταίες πρακτικές που χρησιμοποιούνται σε θέματα ΕΚΕ στο εξωτερικό αλλά και την Κύπρο. Βασικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού σε θέματα επικοινωνίας ΕΚΕ και αειφόρου ανάπτυξης, δημιουργικότητας και branding και δημοφιλής Σουηδός ομιλητής, Kaj Török, ο οποίος έχει ως Keynote Speaker Sponsor την ΟΠΑΠ Κύπρου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι ειδικοί του τομέα με πρακτικά παραδείγματα από διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης. 
Θεματολόγιο συνεδρίου
 
  • Παρουσίαση & εργαστήριο από τον Kaj Török με θέμα: «How to strengthen your brand and business model through CSR and sustainability».
  • «Building an authentic brand: From corporate communication to customer engagement», από τη βραβευμένη συγγραφέα, εξειδικευμένη σύμβουλο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του The Social Business Company, Tania Ellis, από τη Δανία.
  • «Παρουσίαση πρακτικών εταιρικής υπευθυνότητας της Carrefour Κύπρου», από το Μιχάλη Παναγίδη, Εμπορικό Διευθυντή, Carrefour Κύπρου.
  • «Στρατηγική ΕΚΕ και ανάλυση ουσιαστικότητας: Εστιάζοντας στα θέματα που έχουν σημασία», από το Σπύρο Μορισαίο, Senior, Υπηρεσίες Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας, EY, Ελλάδα,
  • «ΚΑΡΠΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - Από τη στρατηγική απόφαση στο κοινωνικό προϊόν (μια πρωτοβουλία της McCain σε συνεργασία με το CSR HELLAS)», από τον Αλέξανδρο Κωστόπουλο, Business Development Manager, CSR HELLAS / Global Compact Network Hellas, Ελλάδα.
 
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
 
Ακροατήριο συνεδρίου 
Το συνέδριό είναι ανοιχτό προς ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα: ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες, γενικούς διευθυντές, brand managers, διευθυντές μάρκετινγκ, ανώτατα κι ανώτερα στελέχη από κάθε κλάδο, επαγγελματίες με δραστηριότητες κάθε μεγέθους, εκπροσώπους του κρατικού και ημι-κρατικού τομέα.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής εδώ:
 
Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Carrefour Κύπρου. Keynote Speaker Sponsor: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, GPM-Henkel Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, USB Bank PLC και Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. Υποστηρικτές: Microsoft Cyprus Ltd και Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – (CSR Cyprus). Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, Περιοδικό IN Business και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος