Συλλήψεις με τη σέσουλα στους κυπριακούς δρόμους πέρυσι και φέτος

218 συλλήψεις για διάφορες υποθέσεις, από κατοχή ναρκωτικών  μέχρι διαρρηκτικών εργαλείων, είναι  το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της αστυνόμευσης στους κυπριακούς δρόμους, το 2016 (δεδομένα μέχρι τις 30 Ιουνίου). Ο αντίστοιχος αριθμός συλλήψεων για το 2015 ανέρχεται στις 396.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Αστυνομία Κύπρου εφαρμόζει την οδική αστυνόμευση  (road policing) με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και μέσα από τους ελέγχους τροχαίας που διενεργούνται στο οδικό δίκτυο. Η μέθοδος αυτή, προστίθεται, εδράζεται στο γεγονός ότι τα πρόσωπα που διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα/αδικήματα  πιθανόν να είναι και οδηγοί και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της Τροχαίας αναμένεται ότι θα τους συναντήσουν στους δρόμους.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της αστυνομίας, οι συλλήψεις στους δρόμους, ανά αδίκημα το 2015, είναι οι ακόλουθες.
 

 
Εξάλλου, τα αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου, 2016 που έγιναν παγκύπρια από τα μέλη της Τροχαίας σε συνεργασία με άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες, είναι τα ακόλουθα:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»