Το ΕΛΑΜ απαντά στον «πρωθυπουργό» των κατεχομένων

«Όταν αποτελείς πρόβλημα για τους εκπροσώπους της κατοχής και σε θεωρούν το μεγαλύτερο τους εχθρό, τότε αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Πόσο μάλλον δε, όταν δεν είχαν κανένα ενδοιασμό όλα αυτά τα χρόνια με κανένα από τα εκάστοτε κοινοβουλευτικά κόμματα και το μόνο τους πρόβλημα είναι σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων Χουσείν Οζγκιουργκιούν.
 
«Όσο αφορά τις δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, να τον ενημερώσουμε ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις από ένα δήθεν εκπρόσωπο ενός κατά φαντασία κράτους, δημιούργημα της βάρβαρης εισβολής και παράνομης δια της χρήσης όπλων κατοχής των εδαφών μας, που υποθάλπει δολοφόνους όπως τον Κενάν Ακίν και καταπατεί κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 42 χρόνια», προστίθεται. .
 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τονίζει ότι θα παραμείνει πιστό στις επάλξεις του αντικατοχικού αγώνα, προασπίζοντας τα νόμιμα δίκαια του λαού μας. «Τέτοιες δηλώσεις δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, αφού αποτελούν επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο», προσθέτει.
 
Εξάλλου, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστους ανέφερε ότι «το να μας θεωρεί ο κατακτητής τρομοκράτες αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή».
 
Είναι όμως ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί εφόσον θα έχουμε εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα, κατέληξε.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν αναφέρθηκε στην εκλογή του ΕΛΑΜ στη Βουλή των αντιπροσώπων,  παρομοιάζοντας το κόμμα με την ΕΟΚΑ Β’ και αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε ενδεχόμενη λύση, το ΕΛΑΜ θα αποτελούσε κίνδυνο για τους Τ/κ.
 
 
 

Δειτε Επισης

Α. Βαφεάδης: Ύψιστη προτεραιότητα η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση
Απαισιόδοξη η Αννίτα για το Κυπριακό-«Δεν βλέπω, προς το παρόν, κάτι θετικό»
Παράνομη επίσκεψη Βρετανού βουλευτή στο κατεχόμενο Βαρώσι
Προκλητικός Γκιουλέρ-«Δικαιολογημένη και αναγκαία η εισβολή στην Κύπρο»
Γ. Παναγιώτου: Τα μαθήματα εμπεδώθηκαν ώστε τα εγκλήματα να μην επαναληφθούν
Μ. Δαμιανός: Παρά τις δυσκολίες δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες για λύση
Α. Γρηγορίου: Εργαζόμαστε για τερματισμό κατοχής και επανένωση της πατρίδας μας
Μ. Χαρτσιώτης: Αποτελεί υποχρέωσή μας να δικαιώσουμε τη θυσία όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας
K. Λετυμπιώτης: Αγώνας καθημερινός και αδιάλειπτος για άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό
Πρόεδρος της Βουλής για απόπειρα κατά του Τραμπ: Δεν χωρούν τρομοκρατικές ενέργειες σε δημοκρατίες