Απόλλων: Άνοιξε ο δρόμος για τον «ογκόλιθο» Βόλοβικ

Ευχάριστα νέα για τον Απόλλωνα και τις προσπάθειες των γαλάζιων της Λεμεσού γι’ απόκτηση κεντρικού αμυντικού έφερε η σημερινή μέρα.
 
Ο πρώτος στόχος του Πέδρο Εμάνουελ εδώ και καιρό είναι ο Ουκρανός Ολεξάντρ Βόλοβικ της Σαχτάρ για τον οποίο οι κυπελλούχοι έκαναν υπομονή με την ελπίδα ότι θα αποσπάσουν την υπογραφή του.
 
Τα νεότερα που προκύπτουν είναι πως ο ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός πλάνων του τεχνικού της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέκα και έτσι άνοιξε ο δρόμος για μετακίνησή του στον Απόλλωνα, καθώς θ’ αρχίσει την αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης.
 
Ο 30χρονος στόπερ ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Σαχτάρ και μάλιστα έπαιξε βασικός στα φιλικά προετοιμασίας, αφού οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας ήταν με την αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας στο Euro.
 
Στον Απόλλωνα ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν ν’ αποκτήσουν τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, όπως δηλαδή αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Λέουβεν με τα χρώματα της οποίας μέτρησε 14 εμφανίσεις.   
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το μεταγραφικό στόχο του Απόλλωνα να σκοράρει με απίστευτο φάλτσο στην προπόνηση της Σαχτάρ