Δεν συγύριζε τις καρέκλες και τον δάγκωσε στο αυτί το αφεντικό του στη Λεμεσό

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εξετάζει η Αστυνομία σε βάρος 53χρονου εστιάτορα από το Πισσούρι. Ο ύποπτος φέρεται να διαπληκτίστηκε με 51χρονο ελλαδίτη υπάλληλό του και με δαγκωματιά να του απέκοψε μέρος του δεξιού αυτιού.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στις 9.30  το βράδυ της  Τετάρτης,  όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ζήτησε από τον υπάλληλό του να συγυρίσει τις καρέκλες στο κέντρο κι ο τελευταίος αρνήθηκε.
Μετά την λογομαχία και για να μην ενοχλούνται οι πελάτες, οι δυο τους βγήκαν να λύσουν τις διαφορές τους  στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου. Εκεί «ήρθαν στα χέρια» και πάνω στον καυγά ο 53χρονος φέρεται να δάγκωσε κι απέκοψε μέρος του δεξιού αυτιού του υπαλλήλου του.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε συρραφή του αυτιού του και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο φερόμενος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί για να εντοπιστεί στις 10.30 σήμερα το πρωί και να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Ανακρινόμενος  παραδέχεται την εμπλοκή του στον καυγά, αρνείται όμως ότι δάγκωσε κι απέκοψε το αυτί του υπαλλήλου του, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για ατύχημα, κατά την πτώση του 51χρονου στο έδαφος. Διαφωτιστική  αναμένεται να είναι η ιατροδικαστική έρευνα για τον τραυματισμό του παραπονούμενου, που θα γίνει από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. 
  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της