Πνιγμό έδειξε η νεκροτομή για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Πάφο

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου βρέφους, 2 μηνών, που εντόπισε η μητέρα του νεκρό τα ξημερώματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του άτυχου βρέφους ήταν ασφυκτικός και προήλθε από εισρόφηση γάλακτος.

Το δυο μηνών αγοράκι από την Ρωσία είχε καταναλώσει το τελευταίο του γεύμα στις 12 τα μεσάνυχτα και εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά από την μητέρα του να μην αναπνέει και να είναι μελανιασμένο.

Οι Ρώσοι γονείς του, οι οποίοι αφίχθησαν για διακοπές στην Πάφο, μετέφεραν το βρέφος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ιατρικός λειτουργός διέγνωσε τον θάνατο του.

Δειτε Επισης

Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα
ΒΙΝΤΕΟ: Στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως
Με αίθριο καιρό γιορτάζει το Πάσχα η Κύπρος-Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»
Καυτοί οι επόμενοι μήνες για εργατικό σώμα-ΑΤΑ, Εθνικός Κατώτατος Μισθός και συνταξιοδοτικό στο τραπέζι
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση