Συνεχίζεται η δίκη Θωμά για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού οδηγείται ξανά σήμερα ο 31χρονος Χρίστος Θωμά καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.
 
Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει έξι μάρτυρες κατηγορίας, τρεις αστυνομικοί και τρεις αυτόπτες μάρτυρες. Σήμερα αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου κάποια παραδεκτά γεγονότα. Το δικαστήριο θα ορίσει επίσης σήμερα τις επόμενες δικάσιμους.
 
Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος αρνείται  τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και ισχυρίζεται πως δεν είχε αντιληφθεί ότι σκότωσε τους τρεις νεαρούς τους οποίους και καταδίωξε με κουζινομάχαιρο και ότι ήταν αυτοί που τον είχαν προκαλέσει, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένεια του.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αβάσιμες και παραπλανητικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις εκπροσώπου συντεχνίας το ΔΣ της ΑΗΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Ετοιμάζεται εγχειρίδιο καλής πρακτικής για ΜΜΕ με λεξιλόγιο για χρόνιες παθήσεις
Σε εφαρμογή η διαλειτουργικότητα του «Ψηφιακού Πολίτη» και του «Gov.gr Wallet»
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Παρουσιάστηκε η πρόταση νόμου για φορολόγηση υπερκερδών από ΑΠΕ-«Θα συνεχίσουν οι υψηλές τιμές στο ρεύμα»
Αναδείχθηκε η ηγεσία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας ΗΒ-Δέσμευση για στήριξη προσπαθειών στο Κυπριακό
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στην Κύπρο για αξιολόγηση του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»
Γ. Παπαναστασίου: Συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέσα στους επόμενους 16 μήνες