Έκαψε πρώτα μπυραρία, μετά πήγε σε άλλο μαγαζί και… μαχαίρωσε 3 πρόσωπα

Υπόθεση τραυματισμού, εμπρησμού, μαχαιροφορίας και κακόβουλης ζημιάς εναντίον 35χρονου από την Ορόκλινη, εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.10 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε ότι υπήρχαν τραυματισμένα άτομα στο μουσικοχορευτικό κέντρο Paparazzi στη Λάρνακα.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή όπου θαμώνες ανέφεραν ότι άνδρας ηλικίας 35 χρόνων από την Ορόκλινη, μετά από λογομαχία, ανέσυρε μαχαίρι και προκάλεσε θλαστικά τραύματα σε τρία άτομα, 25 και 43 χρόνων Ελληνοκύπριους και σε ένα Παλαιστίνιο.

Τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 25χρονος έφερε εκδορά και οίδημα αριστερού άνω βλεφάρου, ο 43χρονος ανοικτό ρήγμα αριστερού βραχίονα και εκδορές δεξιού αντίχειρα και ο αλλοδαπός έφερε εκδορά άνω χείλους.

Του επεισοδίου αυτού φέρεται να προηγήθηκε άλλο περιστατικό σε μπυραρία στην Ορόκλινη με φερόμενο ως δράστη τον 35χρονο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 03.40 η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πυρκαγιά σε μπυραρία στη Ορόκλινη. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά ήταν κακόβουλη.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος της μπυραρίας. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην Αστυνομία ότι αντιλήφθηκε ένα κίτρινο βαν να φεύγει από τη σκηνή.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι η φωτιά πιθανόν να τέθηκε από τον 35χρονο από την Ορόκλινη που είχε επισκεφθεί γύρω στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα τη μπυραρία, αλλά είχε εκδιωχθεί λόγω προβλημάτων που δημιουργούσε με τη συμπεριφορά του.

Μετά την εκδίωξη του από τη μπυραρία ο άνδρας γύρω στις 03.50 μετέβη στο μουσικοχορευτικό κέντρο Paparazzi στη Λάρνακα όπου εσκεμμένα εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στη βιτρίνα του υποστατικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας που επισκέφθηκαν την σκηνή εντόπισαν το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο εντός του υποστατικού.

Ο 35χρονος περπατώντας μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου παραδόθηκε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι είχε διαπράξει τα αδικήματα του εμπρησμού και της κακόβουλης ζημιάς. Ωστόσο, ο άνδρας δεν παραδέχθηκε το αδίκημα της μαχαιροφορίας και του τραυματισμού των τριών προσώπων.

Οι δυο σκηνές φρουρούνται από την Αστυνομία για τη διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων.
 

Δειτε Επισης

Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη