Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Πρόεδρο της Βουλής της Συρίας

Στο σημαντικό ρόλο των ιερωμένων να μεταφέρουν την πραγματική εικόνα στην παγκόσμια κοινή γνώμη για το ό,τι συμβαίνει στη Συρία, αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Βουλής της χώρας Hadiyeh Khalaf Abbas.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA, η κ. Abbas συνατήθηκε τη Δευτέρα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β`, που επισκέπτεται τη χώρα και του ανέφερε ότι ο συριακός λαός διεξάγει μια επικίνδυνη μάχη ενάντια σε όλες τις μορφές της τρομοκρατίας.

Αναφέρθηκε παράλληλα στις άδικες, όπως είπε, οικονομικές κυρώσεις και στην απουσία σχέσεων, λόγω λανθασμένων - όπως τις χαρακτήρισε - πολιτικών εκ μέρους των eυρωπαϊκών χωρών, που όπως πρόσθεσε, έχουν αρνητικές συνέπειες για την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι θα μεταφέρει στον Πρόεδρο και στο λαό της Κύπρου την πραγματικότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Συρία.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη ο ΠτΔ
Μετέφερε σε Ερντογάν τις θέσεις της ΕΕ για το Κυπριακό ο Τουσκ-Τα είπε τηλεφωνικώς με τον ΠτΔ
Στην τελική ευθεία οι προτάσεις για ψήφο στα 17, αυτόματη εγγραφή, Βουλευτές επικρατείας
Επιβεβαιώνεται η παρουσία της Ε.Ε στη Γενεύη-Δεν ανακοινώθηκε το όνομα
Εκθειάζει την Τουρκία, πάει στη Γενεύη με τα δύο κράτη στη βαλίτσα ο Τατάρ
Πυρά από κόμματα της αντιπολίτευσης για τον απολογισμό ΠτΔ-«Οι πολίτες έχουν κουραστεί με τις συνεχείς επαναλήψεις»
Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών για το Κυπριακό-«Η Γενεύη θα είναι η αρχή της διαδικασίας»
Συνάντηση Ρουσόπουλου με Γ.Γ ΟΗΕ-«Δεν πρέπει να επικρατήσει το δίκαιο της ισχύος στο Κυπριακό»
Πραγματοποιείται η τέταρτη Τριμερής Συνάντηση ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ-Ενημερώνει για Γενεύη ο Κόμπος