Καλόγρια για τζιχαντιστές: Τον έσφαξαν όπως το ISIS και το βιντεοσκοπούσαν

Για τις στιγμές φρίκης και τρόμου, που έζησε κατά την επίθεση των τζιχαντιστών σε εκκλησία στη Νορμανδία, περιέγραψε μία από τις καλόγριες που ήταν στον ναό εκείνη την ώρα.

Η αδελφή Ντανιέλ, μιλώντας στο κανάλι BMF, είπε ότι οι δράστες ανάγκασαν τον ιερέα να γονατίσει, πριν του κόψουν τον λαιμό.

«Τον ανάγκασαν να πέσει στα γόνατά του. Ηθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και τότε συνέβη η τραγωδία», είπε η καλόγρια, προσθέτοντας ότι ο τρόπος που επέλεξαν να εκτελέσουν τον 86χρονο ήταν κάνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στα βίντεο που σκοτώνουν τους ομήρους τους.

«Κατέγραφαν σε βίντεο τις κινήσεις τους. Εκαναν κάποιου είδους κήρυγμα γύρω από το ιερό στα αραβικά», πρόσθεσε η ίδια.
  

Δειτε Επισης

Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Νεκρός ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
BINTEO: Αγρότης βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά πύθωνα στην Ινδονησία
Κλιμακώθηκε η κόντρα ανάμεσα σε Τραμπ και Μασκ-«Εκτροχιάστηκε, γελοίο το νέο κόμμα του»
Σχεδόν 80 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Σβήνουν οι ελπίδες για τα δέκα κορίτσια που αγνοούνται
Δυο πυραύλους εκτόξευσαν οι Χούθι κατά του Ισραήλ-Ήχησαν σειρήνες σε διάφορους τομείς της επικράτειας
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 80 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, προειδοποίηση για νέες καταιγίδες
Κυπριακό, Μ. Ανατολή, λειψυδρία και πυρκαγιές στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου