Χειροπέδες και σε ανήλικη για την υπόθεση ναρκωτικών στην Ανθούπολη

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) μετά από πληροφορία ανέκοψαν σε περιοχή της Λακατάμειας μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος με συνεπιβάτιδα 25χρονη.

Μόλις ο 25χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει και στην προσπάθεια του να αλλάξει πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν ζημιές.

Ακολούθως, ο 25χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ανακόπηκε, ενώ κοντά στη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 25χρονο εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό ύψους €1,150, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στην 25χρονη εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και συνελήφθηκαν και οι δύο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια, μετά από γραπτή συγκατάθεση του 25χρονου μέλη της Υ.ΚΑ.Ν τον μετέφεραν στην οικία του για έρευνα, ενώ αυτός εισήλθε στην οικία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έκλεισε η πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο ίδιος (25χρονος) και μέλος της Αστυνομίας. Ακολούθως, ο 25χρονος οδηγήθηκε στα Αστυνομικά Κρατητήρια και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων συνελήφθη επίσης και τέθηκε υπό κράτηση 17χρονη για διευκόλυνση  των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα τα τρία πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών για τους δύο 25χρονους και μιας ημέρας για την 17χρονη.

Εν τω μεταξύ έκθεση γεγονότων ζήτησε η ηγεσία της αστυνομίας σε σχέση με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατά τις έρευνες στην οικία του 25χρονου ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει των αστυνομικών και να αρπάξει μαχαίρι απειλώντας να αυτοκτονήσει.
  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της