Συνεχίζει να εκβιάζει ο Σύρος που απήγαγε τα παιδιά του στη Λεμεσό (Ηχητικό)

Αγωνία δίχως τέλος για την 36χρονη μητέρα από τη Λεμεσό η οποία εδώ και ένα χρόνο δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται τα δυο ανήλικα παιδιά της, 6 και 5 ετών, καθώς τα απήγαγε ο Σύρος πατέρας τους και εξαφανίστηκε από την Κύπρο στις 25 Ιουνίου 2015.

Μιλώντας στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ online η μητέρα περιέγραψε τις τραγικές ώρες που ζει εδώ και 13 μήνες μακριά από τα παιδιά της και που για να τους μιλήσει ο Σύρος πατέρας της ζητά συνεχώς χρήματα.  

Σύμφωνα με την ίδια, τελευταία φορά που κατάφερε να μιλήσει τα παιδιά της ήταν στις 27 Φεβρουαρίου και όπως μας ανέφερε «τα παιδιά έκλαιγαν και μου έλεγαν "μαμά εν να έρτεις;"»

Η 36χρονη μητέρα μας ανέφερε ότι ο Σύρος πρώην σύζυγος της, εδώ και πέντε μήνες, δεν επιτρέπει στα παιδιά να συνομιλήσουν μαζί της στο τηλέφωνο, εάν η ίδια δεν του αποστείλει χρήματα.

Επίσης, ο "λεγόμενος" πατέρας, ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στην 36χρονη, αποστέλλοντας της ηχητικά προσποιούμενος ότι είναι ο γιός της ενώ εξαπολύει ύβρεις εναντίον της.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύρος πατέρας ζητούσε και λίτρα από την μητέρα τους για να της τα επιστρέψει, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίστασε να της πει ότι τα παιδιά είναι νεκρά μετά από βομβιστική επίθεση στη Συρία. Μάλιστα της είχε αποστείλει και σχετικά βίντεο όπου έδειχνε την 5χρονη σκεπασμένη με άσπρο σεντόνι βαμμένο με κόκκινη μπογιά.

Σε βάρος του 31χρονου Αbdoul Rahman Αl Jasem εκκρεμεί διεθνές και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης με τις αρχές όμως να αδυνατούν να εντοπίσουν τα ίχνη του.  

Ακούστε ηχητικό ντοκουμέντο 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της