«Γης μαδιάμ» τα έκαναν νεαροί ισραηλινοί σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

Επίθεση από άτομα ασφαλείας ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σε τοπικά μέσα της πατρίδας τους νεαροί από το Ισραήλ, χωρίς όμως να αποκαλύψουν ολόκληρη τnν αλήθεια.

Σε δημοσίευμα ισραηλινού μέσου αναφέρεται ότι οι νεαροί ισραηλινοί, περίπου 30 στον αριθμό, κατήγγειλαν στην πατρίδα τους ότι δέχθηκαν επίθεση από φρουρούς ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, όταν απαίτησαν από τους υπεύθυνους στη reception, να τους δώσουν πίσω τα 50 ευρώ έκαστος, που είχαν δώσει ως ντεπόζιτο.

Σύμφωνα πάντως με τους περίπου 30 Ισραηλινούς οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους ανέφεραν πως δεν μπορούν να τους δώσουν πίσω τα χρήματα γιατί προκάλεσαν ζημιές στο ξενοδοχείο.
Πάντως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν πολύ διαφορετική άποψη από τους νεαρούς αφού έστειλαν στους ισραηλινούς δημοσιογράφους που χειρίζονταν το θέμα φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσαν οι νεαροί.

Εξάλλου όπως ανέφερε υπεύθυνος του ξενοδοχείου η συμπεριφορά των νεαρών προκάλεσε αναστάτωση και πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος αφού έριχναν μπουκάλια σε άλλους πελάτες, ουρούσαν στους διαδρόμους, κάπνιζαν εντός των δωματίων ενώ τους είχαν τονίσει επανειλημμένως πως απαγορεύεται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι νεαροί, όταν η καμαριέρα πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο τους τις έκαναν ανήθικες προτάσεις.

Το μέγεθος των ζημιών που έκαναν οι νεαροί αποκαλύφθηκε στους ξενοδόχους μετά την είσοδο στα δωμάτια τους όπου θύμιζα βομβαρδισμένο τοπίο.
  

Δειτε Επισης

Διευκρινίσεις για επανένταξη αγωγής του πολίτη στα σχολεία ζητά από ΥΠΑΝ ο ΣΥΠΟΛΕ
Το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και η CYTA ενώνουν δυνάμεις για τις οικογένειες παιδιών που βρίσκονται για θεραπεία στο εξωτερικό
Άρχισε απεργία 120 εργαζομένων στην εταιρεία λεωφορείων Larnaca Public Transport
Το καλό το υλικό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι είναι ανθεκτικό στη φωτιά
Έφυγαν με τα ρούχα που φορούσαν, αφήνοντας πίσω τους κόπους μίας ζωής… Οι ιστορίες πίσω από τις στάχτες
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Ασταμάτητο το κύμα αλληλεγγύης στις πυρόπληκτες περιοχές-Στήριξη από πανεπιστήμια, Τράπεζα Κύπρου και ΟΕΛΜΕΚ
Στα 104 τετραγωνικά χιλιόμετρα η τελική έκταση της καμένης γης από τη φονική πυρκαγιά-Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση
Παραχώρησε οικονομική ενίσχυση στις αρχές της Τ.Α. για το WasteFreeCyprus το Υπουργείο Γεωργίας