Πέτυχαν «φλέβα χρυσού» οι ληστές στην Πάφο. Χτύπησαν 58χρονο και έφυγαν με 30 χιλιάδες

Γερή μπάζα έκαναν άγνωστοι στην Πάφο που είχαν στήσει καρτέρι σε 58χρονο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 58χρονο κάτοικο Πάφου ότι, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, ενώ βρισκόταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει και κατευθυνόταν προς τις σκάλες που οδηγούν στο διαμέρισμά του, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα.

Οι δράστες φέρονται να τον κτύπησαν στο χέρι με ρόπαλο και αφού τον έριξαν στο έδαφος του απέσπασαν το τσαντάκι που κρατούσε, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις των τελευταίων τριών βδομάδων, του καταστήματος στο οποίο εργάζεται.

Ο 58χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και του έγινε συρραφή.

Οι δράστες περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80-1,85μ περίπου και ο πρώτος φορούσε καπελάκι τύπου τζόκεϊ σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι και είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών περίπου. Και οι δύο φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος. Και οι δύο φέρονται να είναι ηλικίας 20-25 χρόνων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
  

Δειτε Επισης

Καθυστέρηση Εφοριακού Συμβουλίου σε εξέταση ιεραρχικών προσφυγών καταγράφει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Απαραίτητη η προσέλκυση νέων επαγγελματιών στις δημόσιες μεταφορές
ΒΙΝΤΕΟ: Λευκή η νύχτα στο Τρόοδος-Επέστρεψαν τα χιόνια
Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας
Κλειστός για δύο χρόνια για ερασιτεχνική αλιεία ο υδατοφράκτης Μαυροκόλυμπου
Τις συμβάσεις σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό ζήτησε η Βουλή
Έρμαιο διάβρωσης η ακτή της Λάρνακας λόγω πλάνου ανάπτυξης
Διαβεβαιώσεις ότι το έργο στο Πεντάκωμο δεν επηρεάζει την Μεσογειακή φώκια
Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για την απώλεια της Νίνας Ιακώβου
Έπεσαν οι πρώτες βροχές του Φεβρουαρίου-Στο 3% ο στόχος του μήνα