Καταδίωξη αγνώστου με κλοπιμαία μοτοσικλέτα στη Λεμεσό

Καταδίωξη ενός οδηγού μοτοσικλέτας χθες το βράδυ στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη Μιχαήλς μετά από καταδίωξη στην οδό Ανεξαρτησίας, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε την περιοχή.

Μετά από έρευνα στη μοτοσικλέτα διαπιστώθηκε πως είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία.

Στον αποθηκευτικό της χώρο εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας, σπόροι ξηρή φυτικής ύλης κάνναβης, κλειδιά κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Διπλάσιος αριθμός καταγγελιών στη Λεμεσό

Εξάλλου σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ διπλάσιος από ότι συνήθως, ήταν ο αριθμός των καταγγελιών για τροχαία αδικήματα που καταγράφηκε σε εκστρατεία της τροχαίας Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε από τις έξι χθες το απόγευμα μέχρι τις έξι σήμερα το πρωί.

Η εκστρατεία έγινε σε όλη τη Λεμεσό, με επίκεντρο το κέντρο πόλης (Ανεξαρτησίας), τη λεωφόρο Μακαρίου Γ`, την παραλιακή λεωφόρο και τον κάθετο δρόμο της δυτικής Λεμεσού.

Συνολικά έγιναν 172 καταγγελίες οδηγών, εκ των οποίων οι 21 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, δυο οδήγηση χωρίς ασφάλεια, πέντε οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και μια καταγγελία για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού.

Επίσης, συνέχισε, έγιναν 14 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, από τις οποίες οι έξι αφορούν νεαρούς οδηγούς, όπου το όριο αλκοόλης είναι 9mg αντί 22mg. Καταγγέλθηκαν δε έξι μοτοσικλετιστές που δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, ενώ οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.
Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού ανέφερε ότι οι εκστρατείες γίνονται συνεχώς, όμως αυτή τη φορά καταγράφηκαν περίπου διπλάσιες καταγγελίες από ότι άλλες φορές, αφού ο συνήθης αριθμός καταγγελιών κυμαίνεται μεταξύ 80 με 100.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της