Συνέρχεται το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ασφαλείας στο Βερολίνο

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ασφαλείας συγκαλείται αύριο στο Βερολίνο, υπό την προεδρία της Καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, ανακοίνωσε πριν από λίγο στην τηλεόραση του ARD ο προσωπάρχης της Καγκελαρίας Πέτερ Αλτμάιερ.
 
Στο Συμβούλιο θα πάρουν μέρος η υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο υπουργός Ανάπτυξης Γκερντ Μούλερ και ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, ο οποίος αμέσως μετά την προσγείωσή του στη Νέα Υόρκη ζήτησε να επιστρέψει στην Γερμανία.
 
«Σοκαριστικά νέα από το Μόναχο. Η σκέψη μας είναι στα θύματα. Όχι εικασίες τώρα. Η Αστυνομία του Μονάχου κάνει σπουδαία δουλειά», έγραψε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γκάμπριελ.
 
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δειτε Επισης

Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
ΒΙΝΤΕΟ: Φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία-Τουλάχιστον 15 νεκροί
«O Πούτιν ονειρευόταν να καταλάβει όλη την Ουκρανία, εξαιτίας μου δεν θα το κάνει»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού